THE! party of the year #browfelicia30

Hej mina favoriter! 

Jag är inte kaxig idag, herreminskapare vilken kväll vi hade igår. Som ni kanske förstod så fyller min älskade vän Felicia 30 år och det firades med dunder och brak igår. Vi var närmare 60 pers i en fantastisk vindsvåning där Felicia hade förberett den mest uppstyrda festen någonsin – på Fellie’s vis såklart. Här kommer en drös med bilder från kvällen 🙂

Jag, min älskade bff och min kärlek hade lite familjemys innan vi åkte.

Vi möttes av ett bord fullt med snacks, älskar att dippa saker – helt min typ av fest snacks!

Här har vi födelsedagsbarnet, vad vore inte en fest utan en egen fotovägg?! Det var kö för att få fotas med alla saker Felicia hade ordnat. Hon var så vacker i denna gula klänning, vilken skönhet!

Triss i favoriter, älskade människor!

Vi fick ta kort och skriva en liten hälsning på och lägga i en skål – tror Felicia har mycket att kika på idag!

Min älskling, herregud hur roligt jag har med denna man. Vi dansade, drack och härjade runt hela kvällen.

Dom här två, livets människor! Det var ballonger i hela lägenheten, jag undrar om dom lever idag 😉

Älskar dig! Jag hade en helt underbar klänning från Samsoe & Samsoe (adlink-klick) fast i grönt.Den är öppen i ryggen med spets på sidorna, jag vill ha den ljusrosa också – den sitter som en smäck.

Vi åt Dunkin’ Donuts tills vi sprack och spelade ”Prosecco Pong” hela natten. Vi dansade, det spårade ur lite här och där men vilken fest – helt magiskt. Tusen tack älskade Felicia för årets bästa fest 🙂 Nu ska jag och min kärlek äta mat, vara bakis och jag ska börja packa inför Amsterdam imorgon. Hoppas ni får en underbar kväll. PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • sättet han kollar på dig! De bara syns att han älskar dig!!!
  fyy vad ni hör ihop<3
  ni strålar kärlek o trygghet!!
  trevlig måndag!!!
  kram /emma

  emma 2017-07-10 07:17:21
  Svara
 • Jisses vad vacker du var, har sett många foton av dig men dessa slår alla. Kärleken är magisk 🙂

  Cissi 2017-07-09 22:12:24
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!