mot Amsterdam

GOD MORGON! 

Jag är så trött, jag går på mina sista batterier nu innan semestern känner jag. Men hur som, jag hoppas ni mår bra i alla fall. Jag vill också passa på att tacka för alla underbara kommentarer jag får överallt – jag blir så lycklig att ha er med mig varje dag.

Som ni kanske såg på min senaste vlogg (klick) så var jag och fixade naglarna – jag gick all in med färg denna gång. Jag är dock inget fan av rött, överhuvudtaget men orange (koral) eller färger däremellan är jättefina. Jag spraytannar mig så mycket nu på sommaren så den här färgen är magisk till det. Så fort jag kollar på mina händer så blir jag glad.

Men nu sitter jag med en kopp kaffe och har yrat runt hela morgonen med att packa inför Amsterdam. Jag ska dit på en press-resa tillsammans med Rituals och själva temat för dessa tre dagar är ”slowdownsessions” och jag hoppas det verkligen är så. Ni ska självklart få hänga med på hela resan, ska bli så roligt. Har någon utav er varit där föresten? Det som ska bli mindre roligt är att lämna min babyboo, kommer sakna honom så mycket. Bilen kommer snart och plockar upp mig, hoppas ni får en underbar start på denna vecka. PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!