Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

mot Amsterdam

GOD MORGON! 

Jag är så trött, jag går på mina sista batterier nu innan semestern känner jag. Men hur som, jag hoppas ni mår bra i alla fall. Jag vill också passa på att tacka för alla underbara kommentarer jag får överallt – jag blir så lycklig att ha er med mig varje dag.

Som ni kanske såg på min senaste vlogg (klick) så var jag och fixade naglarna – jag gick all in med färg denna gång. Jag är dock inget fan av rött, överhuvudtaget men orange (koral) eller färger däremellan är jättefina. Jag spraytannar mig så mycket nu på sommaren så den här färgen är magisk till det. Så fort jag kollar på mina händer så blir jag glad.

Men nu sitter jag med en kopp kaffe och har yrat runt hela morgonen med att packa inför Amsterdam. Jag ska dit på en press-resa tillsammans med Rituals och själva temat för dessa tre dagar är ”slowdownsessions” och jag hoppas det verkligen är så. Ni ska självklart få hänga med på hela resan, ska bli så roligt. Har någon utav er varit där föresten? Det som ska bli mindre roligt är att lämna min babyboo, kommer sakna honom så mycket. Bilen kommer snart och plockar upp mig, hoppas ni får en underbar start på denna vecka. PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind