slow down sessions BY Rituals / Amsterdam part.1

God morgon mina favoriter! 

Det är fullt ös på min Insta-story (StyleElin) om ni vill ta del av allt lite snabbare. Men taxin kom och hämtade mig vid 10.00 igår och jag mötte upp Annica på Arlanda. Det är så roligt att vi får åka iväg tillsammans, vi ses på alla andra events vi är på och det här är första resan vi får göra ihop – så kul. Vi är alltså här på en press-resa som Rituals har bjudit in över 60 influensers från olika delar av Europa och även några från USA är här också.

Vi började med en liten oglamorös ”lunch” på loungen på Arlanda. Annica ville att vi skulle spetsa kaffet så varför inte, det blev faktiskt gott.

Vi blev uppraggade utav gänget från Rituals, vi såg ballongen direkt – DIT SKA VI!

Den klassiska toa-selfisen!

Vi bor på ett jättefint hotel som heter Hotel Arena som ligger i en jättefin park. Jag trodde det skulle vara hur mycket folk som helst då det är sommar och Amsterdam känns som en stad många åker till på sommaren.

Jag och Annica fick varsitt rum och mitt rum är så fint. Rummet är litet men det är jäääääättteee högt i tak och det är uppdelat på två plan.

Om man går upp en trappa så kommer jag till sovrummet, så mysigt!

Sedan blev vi upphämtade och åkte till Rituals huvudkontor där massor med roligheter stod på schemat. Bland annat fick vi bli fotade mitt i en oas utav produkter, träd och blommor – så exotiskt!

Vi kommer få bilderna i efterhand, Annica och jag tog bilder tillsammans i badkaret – haha!

Det bjöds på goda drinkar 🙂

Annica är ju livets sällskap, vi har så nedrans roligt tillsammans – honnneeyy!!

Jag åt frukost vid 08.00 igår morse och sedan det lilla vi fick i oss i loungen på Arlanda – annars hade vi inte hunnit ätit på hela dagen. Vi hade inte mer än 10 minuter på oss från när vi kom till hotellet tills det var dags att åka till första aktiviteten. Både jag och Annica kände att ”shit, vi blev helt tunga i huvudet” – vi måste ha MAT!!! Efter flera timmar var det dags för käk och vi åt för ett helt fotbollslag.

Sist men inte minst, tårtan – herreminskapare så god den var. Kan säga att vi behövde komma på ett nytt ord för matkoma.

Vi fick också knata runt i deras kontor, vilken härlig atmostfär det var där. Nu står det en till fullspäckad dag på schemat, hoppas ni har det bra där hemma 🙂 Puss & Kram

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Ett tips är att ta er bort till 9 Streets eller P.C Hooftstraat, bästa området/gatan för shopping 🙂
    /Amsterdam-local

    A 2017-07-11 16:17:23
    Svara
  • Wow. Mysigt med loft.

    ErikaJ 2017-07-11 15:05:21
    Svara
  • Vad roligt det ser ut! 😀

    Sarah 2017-07-11 13:58:38 http://nouw.com/sarahj
    Svara
  • Ser väldigt härligt ut! Älskar din kavaj, var kommer den ifrån? ?

    Sofia 2017-07-11 08:43:49
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!