när man hittat en fondation favorit

inlägget innehåller annonslänkar.

Hej vänner!

Vet ni, jag har en dag kvar – EN DAG KVAR till semester. Jag ska in till salongen och jobba nu och ikväll ska jag fira min bästa tjejkompis som fyller år, ett perfekt avslut samt en bra början på min semester. Dock ska jag in till salongen på måndag och ta några kunder som jag avbokade när jag var sjuk för någon vecka sedan. Men vet ni, jag har testat en ny foundation ett tag som jag verkligen vill tipsa er om. Jag går från helt täckande till lätta fondnations hela tiden men det som är bra med denna är att du kan bygga upp täcknings-graden ju fler lager du använder.

IDUN MINERALS  – Liquid Foundation i färgen ”Freja 206” kostar 299 kr och du kan klicka hem den HÄR (klick-ad)

Den är helt fri från konserveringsmedel, silikoner, talk och parfym, nanopartiklar och bismuth. Den går på huden så lätt och ger ett jättefin lyster. Jag brukar alltid använda en primer som ger lyster (länk-ad), men att använda dom tillsammans ger en dubbel effekt. Jag är väldigt petig när det kommer till min bas så därför har jag velat testa den ett tag för att ge er en bra bedömning.

Jag älskar den!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej!

  Jag har velat testa Idun ett bra tag men vet inte vilken färg jag ska ha o vill inte köpa fel… Känns heller inte som att personalen på Apoteket är de mest sminkkunniga? Ngt bra tips?

  Frida 2017-07-16 18:49:42
  Svara
 • Du är så himla vacker Elin!!

  Linnéa 2017-07-16 00:54:51 http://www.devote.se/linearegnstrand
  Svara
 • Heej blir man glansig under dagen? Och är färgen du använder åt de rosa eller gula hållet?

  Erika 2017-07-14 10:14:07
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!