The Avocado Show #amsterdam

(Btw, mina toppar har fått en perfekt kall ton nu – jag använder Joico’s silverschampo (klick-ad)

Hej vänner!

Hur mår ni? Jag har sovit ut länge idag, det var så välbehövligt. Jag och babyboo var och firade min bästa vän igår, vi grillade och satt på altanen och hade så roligt med underbara människor. Men vet ni, jag tänkte berätta för er om ”The Avocado Show” som jag var på i Amsterdam. Tidigare i år öppnade Europas första avokado-restaurang, nämligen i Amsterdam där avokado står helt i fokus och just denna restaurang har blivit en enorm hype.

Det började att vi fick en ”Avocado Bellini” som är gjort på såklart avokado, blåbär och något typ av bubbel. Jag är inte så mycket för milishakes så därför tyckte jag inte om konsistensen, den var krämig och översta lagret smakade ljummen grädde typ… Annica tyckte den va jättegod men jag sippade lite på den och ställde den sedan åt sidan (Annica drack upp min) – haha.

Här var vår meny!

Här har ni ”The Poké Bowl” som inte smakade så mycket alls tyvärr!

Jag älskar avokado men det blev för mycket av det goda. Vi fick in massor med mat som alla skulle dela på vilket gjorde att jag inte hann fota rätterna, jag lyckades få efterrätten bredvid mig så jag hann fota den. Det är en belgisk våffla med såklart avokado på, haha. Det som var så roligt var att alla åt allt fördom avokadon, det låg avokadorester överallt. Jag pillade bort översta lagret och åt bara våfflan, haha.

Ska jag vara helt ärlig så vill jag inte se en avokado mer, det blev FÖR mycket. När vi åkte därifrån så hade jag kväljningar, inte kul. Jag tror att det bästa är att gå dit och äta en frukost, t.ex en macka med avokado på samt en kaffe. Men en hel middag, NEJ. Jag förstår inte hypen alls, det kändes som att dom har startat detta koncept bara för att – förstår ni?! Nej, smaklös mat och det var väldigt trångt därinne.

Vi var så glada för att få åka hem och vi pratade aldrig om avokado mer, haha!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Elin! Grym blogg du har. Vart kommer ditt fina halsband ifrån som du har på dig på bilderna ovan?
  Ha det fint!

  Lina 2017-07-17 15:22:58
  Svara
 • Avokado kan tyvärr bli lite fet på nåt sätt. Första gångerna jag är avokado mådde jag lite illa efteråt

  ErikaJ 2017-07-16 11:04:20
  Svara
 • Elin! Du som provar så många olika silverschampo. Har du testat silverschampot från fudge? Det har ju blivit så hyllat överallt! Är nyfiken på om du har någon åsikt om just det schampot, har inte köpt det.. än ?

  Frisa 2017-07-16 10:37:56
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!