det kallas semester…

Hej vänner! 

Hur mår ni? Jag märker verkligen att alla har semester. Många bloggar uppdateras mindre (även min), alla är ute och njuter av det varma vädret och på Stockholms gator ekar det. Men jag försöker ta det så lugnt som jag bara kan, nu har jag semester på riktigt. För mig är det väldigt svårt att ta det piano, jag har sysselsatt mig med att plocka, städat och att åka till affären är ett stort projekt i sig. Men som jag nämnde tidigare så är min lilla-syster fortfarande här och vi har haft en mysig dag på stan. Det började med en dunder frukost hemma men ägg/avokado (hmm…) mackor, yoghurt med granola och jordgubbar.

Vi började med en spa-pedikyr tid. Jag brukar fixa fötterna två gånger per år och emellanåt piffar jag till dom hemma. Men det är så skönt att få dom fräscha nu på sommarn och sedan håller lacket betydligt bättre än när man gör det själv. Syrran vill inte vara med på bild så ni får nöja er med mig, haha. 

Jag satsade på röd/koral även här!

Vi lunchade på mitt favorit-hak Yume Sushi på Östermalmstorg och avslutade med en karamell-latte. Jag unnar mig dessa farliga jävlar på sommaren, så sjukt goda.

Innehåller annonslänkar:

The Ritual of Hammam Doftstickor 195 kr (klick) – Reflection Handtvål 90 kr (klick) – Reflection Handlotion 140 kr (klick)

Sedan kilade jag in på Åhléns för att jag ville verkligen köpa hem doftstickorna från ”Hammam Serien”. Jag la även ner handtvålen och hand krämen i korgen, jag var tvungen.

Jag strosar runt i lösa skjortor och uppsatt hår – det kallas väl semester då va?! Nu ska jag pussa på min karl och mysa i soffan. Puss och Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Njut av semestern och försök verkligen att koppla av! Och skjortan du har på dig, så fin! Var har du köpt den?

    Josefine 2017-07-19 13:10:36 http://svenskatrappsteg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!