sommarens varma ögon

Hej favvisar! 

Vet ni, igår kom det en avi på en paket som låg och väntade på mig. Jag hade beställt nytt smink från Tarte Cosmetics och som jag längtat efter det paketet. Nu tänker ni säkert, men kvinna – du kanske inte behöver mer smink?! Så sant så, det behövde jag inte. Men när jag var inne på hemsidan så fick jag feeling och jag har velat ha ”Pro Paletten” och concealern så länge – well.

Jag hör till dom som älskar varma toner. Jag älskar guldiga, orangea, röd och rostiga toner framförallt. Jag tycker mina ögon poppar fram betydligt mer mot min bleka hy. ÅH – jag älskar den här paletten!!!

 • Min kille kom in i badrummet i morse och ba: ”Du älskar verkligen den där paletten va?” haha…

Här har vi skönheten. Den innehåller 20 högpigmenterade skuggor och jag vill använda varenda skugga. Den kostar 500 kr och finns att köpa HÄR (klick)

Ville bara in och visa er den, just den här sminkningen bär jag (typ) varje dag. Om ni vill att jag visar det i en video så hojta till, jag har ju semester nu – hihi. Jag använder också singelfransar från Ardell – kostar 69 kr och ni finner dom HÄR (ad-klick)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej fina Elin!! Jag har hört talas om något som kallas glanstoning och undrar om du skulle kunna skriva lite om det? Jag har ofärgat hår men jag älskar min hårfärg, men ibland vill man bara göra något med sitt hår och jag undrar om glanstoning fungerar på ofärgat hår också? Hur länge håller det och finns det på alla frisörsalonger eller bör jag ringa och fråga innan? Är det något du rekommenderar? 🙂 älskar din blogg!!

  Matilda 2017-07-21 12:27:26
  Svara
 • Så fantastiskt fin sminkning!

  Josefine 2017-07-21 11:58:54 http://svenskatrappsteg.se
  Svara
 • Är jätte nyfiken på att se och bli inspirerad av en sminkvideo med dig ?

  Sarah Berglund 2017-07-20 08:43:17
  Svara
 • Hej!
  Vad är det som gör Tarte Cosmetics så bra?
  *nyfiken*
  Ja, tutorials flera stycken ?
  Kram!

  Helena 2017-07-19 22:47:22
  Svara
 • Ja visa sminkningen i en video:)

  Carola 2017-07-19 21:39:05
  Svara
 • Classy beauty. Gillar Tarte, de har mycket fina grejer! Skulle vara kul om du gjorde en video på denna sminkningen. Njut av semestern! 🙂

  K 2017-07-19 19:55:23
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!