att lära sig att göra ingenting

Hej vänner! 

Nu kommer ni tycka jag är knäpp, äter du inget annat än Moules Frites? Tydligen stalkar dessa musslor mig, sommarens mat. Jag gör verkligen inte många knop på min semester. Jag har lite smått panik, känner att jag inte gör något vettigt – det gör jag visserligen inte heller. Det är så skönt att min babyboo är på samma linje som mig, att bara ta det piano – tillsammans.

Jag åkte in till stan och träffade upp min vän Ariane, som är syster till Valerie ni vet?. Jag var inne i ”Valerie butiken” i Mood Gallerian för att hitta en klänning inför en resa i augusti som min älskling överraskar mig med. Så fort jag behöver någonting specifikt så frågar jag Ariane så tar hon fram det perfekta plagget. Jag hittade också ett set som jag blev helt kär i, jag vill flyta omkring med detta set hela sommaren.

Jag ska ta bättre bilder vid ett annat tillfälle men här ner ni lite hur det ser ut. Det är ett linne och en längre, luftig kjol som bara hänger härligt längs kroppen. Jag kom till butiken i ett par jeans och en tröja, åkte hem och kände mig så fin.

Vi hade en jättetrevlig kväll men god mat och massor med roligt snack. Men Stockholm är verkligen en spökstad, det är knappt några människor ute. Jag är van att behöva boka bort långt i förväg på alla ställen men nu är det bara att glida in när som.

Sedan åkte jag hem till babyboo och dessa två favoriter. Dom här två har verkligen funnit varandra, precis som vi har. När jag och babyboo började prata med varandra så kom hundarna på tal direkt. På vår första dejt tog vi en lång promenad med hundarna och vi båda kände att vovvarna förde oss samman. Vi älskar dessa två som våra barn och dom förgyller dagarna med så mycket kärlek. Ni med hundar eller djur vet vad jag talar om 🙂

Så här ser det ut varje morgon. Antingen ligger Torsten på Ester eller tvärtom. Man har svårt att gå upp ur sängen på morgonen men det är så härligt!

Tänk vad livet kan förändras hörrnii, detta trodde jag inte för ett år sedan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Var kommer den blåa stickade tröjan du har på dig på sista bilden? Superfin!

  Irma 2017-07-25 20:49:05
  Svara
 • Ingenting om inlägget men skulle vara jätteroligt om du hade möjlighet att göra en produktrecension på håroljan ”Gisou” som Negin Mirsalehi gjort.
  Är btw såå glad för din skull att du är lycklig igen! Du är verkligen en wonderwoman, så grym!

  Ulrika 2017-07-25 20:09:34
  Svara
 • Jag är stor djurvän och djur är underbara. Gud vad fina bilder på vovvarna. Man får så mycket kärlek tillbaks. Kan du kanske tipsa om vitaminer som är bra för håret. Pga stress och annat så har jag tappat en del hår. Mina prover är ok. Men tror det kan vara bra med extra vitaminer men vilka? Ha en fortsatt fin sommar kram.

  Maria 2017-07-25 17:58:59
  Svara
 • Härligt att fler inte gör nåt på dagarna. Jag tar sovmorgon, tittar på TV, solar, går till gymmet eller tar en promenad och sen fortsätter titta på TV eller Netflix.

  ErikaJ 2017-07-25 16:24:57
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!