VLOG – följ med mig till Amsterdam

Hej bästisar!

Nu kommer det en kioskvältare på kvällskvisten, en ny vlogg. Men inte vilken vlogg som helst utan ifrån när Annica och jag var i Amsterdam på pressresa med Rituals. Ni som följer Annica kanske anade att jag vloggade under resan men här kommer den. Det är första gången jag vloggar när jag reser så jag hoppas ni tycker det är roligt. Jag försökte få ner tre dagar i ett humant långt klipp så som sagt – jag hoppas ni gillar vloggen. Har ni några funderingar så är det bara att kommentera 🙂

PUSS OCH KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Elin!

  Förut använde jag ”schwarzkopf color mask 9 5.1 pearl blonde” och tyckte den var så smidig, men nu när den utgått vet jag inte längre vad jag ska göra.. Finns det någon jämbördig?? Jag vill bli lite ljusare, askigare och kallare!

  Moa 2017-07-26 21:28:38
  Svara
 • Så kul med en ny vlogg, och en från en resa dessutom! Så bra!!!

  Josefine 2017-07-26 16:37:56 http://direktflytt.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!