HUDA BEAUTY – 3D highlighter effekt

Hej vänner! 

Jag tror många med mig följer Huda Kattan på Instagram och bländats utav hennes sminktips och hennes sköna personlighet. Hennes smink och lösögonfransar är ”to die for” och jag längtar efter att få testa ögonskuggspaletten. Men hur som, jag har fått testa hennes ”3D-highlighter palette” och den är så rolig att använda. Den har blivit min vapendragare här i sommar och jag tror ni kommer älska den lika mycket som mig.

Använd varje nyans separat eller i tillsammans (jag använder alla tillsammans)…
FÖRBERED: Applicera krämen som bas för att jämna ut huden och framhäva pärlemorreflexionerna.
FIXERA: Dutta det ljusaste pudret från kinderna till tinningarna för att fixera texturen och framhäva.
SKULPTERA: Applicera den mörkaste nyansen under kindbenen för att ge ansiktet dimension.
FÄRGLÄGG: Borsta den rosa nyansen över kinderna för en härligt livfull lyster.

… ”Santorini” nr.2 är en helt brutal highlighter – den får hela ansiktet att poppa. Jag kan tycka att ”flush” alltså rougen kunde vara lite mer pigmenterad men annars använder jag hela paletten varje dag.

Lyckan som är nu vänner är att Sephora har öppnat webbshop här i Sverige så ni kan köpa hem hela Huda’s produkter. Denna palett kostar 450 kr och ni kan kika in sortimentet HÄR – KLICK!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! Underbar blogg som jag läser varje dag! Du är verkligen en stor inspiration! Har fått otroligt många bra tips som verkligen funkar och de vore en dröm att få fixa sitt hår hos dig! Men nu till min fråga! Skulle vilja veta vad du använder för make up, från grund till topp gärna vlogg så man kan se hur du gör! Du ser ju alltid så fantastisk ut!

    Jenny 2017-07-29 22:59:20
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!