Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

tips på den godaste fondue

Hej vänner!

Det är måndag, vilket menas att jag har en veckas semester kvar – herregud vad fort det har gått. Jag kom hem till Stockholm sent igår kväll och jag är lite mör idag kan jag erkänna. Men jag har haft en jättemysig helg i Malmö med min kärlek. Jag har kommit på att jag är mer för weekends än vecko-semerster. Jag tänker att man njuter mer utav stunden när dagarna är än att man får semestern som en vardag, hänger ni med?!

Babyboo tog mig till ett ställe där dom är kända för sin fondue. Jag kan säga att det var det godaste jag ätit på länge. Jag som älskar såser var detta heaven… dom hade en gorgonzola-sås som jag slickade ren skålen. Det var så mysigt att sitta där och pilla med köttet, dricka gott vin och doppa pommes i olika såser. Middagen tog längre tid och man fick verkligen umgås än att bara få in en tallrik och äta. Stället heter Elysée och ligger på Malmborgsgatan  7 i Malmö – GÅ DIT!

Det var så mysigt att sitta därinne!

Igår morse åt vi en magisk frukost på ett kafé som hette Knus. Efter det åkte vi till babyboo’s mamma för en kaffe innan vi satte oss i bilen för att köra upp till Stockholm igen. Nu kör vi igång en ny vecka och jag ska pallra mig till gymmet för att träna bort all pommes jag har ätit denna helg, haha. Hoppas ni får en underbar start på veckan och jag hoppas ni tycker det är kul att jag blandar in mitt liv mer i bloggen nu 🙂 P&K

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Älskar lite mer personliga inlägg! Måste testa den restaurangen nästa gång jag är i Malmö? Blir så glad av att se dig så lycklig❤️ Något du verkligen förtjänar att vara!

    Liv 2017-08-01 17:05:49
    Svara

senaste från Mode

Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind