tips på den godaste fondue

Hej vänner!

Det är måndag, vilket menas att jag har en veckas semester kvar – herregud vad fort det har gått. Jag kom hem till Stockholm sent igår kväll och jag är lite mör idag kan jag erkänna. Men jag har haft en jättemysig helg i Malmö med min kärlek. Jag har kommit på att jag är mer för weekends än vecko-semerster. Jag tänker att man njuter mer utav stunden när dagarna är än att man får semestern som en vardag, hänger ni med?!

Babyboo tog mig till ett ställe där dom är kända för sin fondue. Jag kan säga att det var det godaste jag ätit på länge. Jag som älskar såser var detta heaven… dom hade en gorgonzola-sås som jag slickade ren skålen. Det var så mysigt att sitta där och pilla med köttet, dricka gott vin och doppa pommes i olika såser. Middagen tog längre tid och man fick verkligen umgås än att bara få in en tallrik och äta. Stället heter Elysée och ligger på Malmborgsgatan  7 i Malmö – GÅ DIT!

Det var så mysigt att sitta därinne!

Igår morse åt vi en magisk frukost på ett kafé som hette Knus. Efter det åkte vi till babyboo’s mamma för en kaffe innan vi satte oss i bilen för att köra upp till Stockholm igen. Nu kör vi igång en ny vecka och jag ska pallra mig till gymmet för att träna bort all pommes jag har ätit denna helg, haha. Hoppas ni får en underbar start på veckan och jag hoppas ni tycker det är kul att jag blandar in mitt liv mer i bloggen nu 🙂 P&K

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Älskar lite mer personliga inlägg! Måste testa den restaurangen nästa gång jag är i Malmö? Blir så glad av att se dig så lycklig❤️ Något du verkligen förtjänar att vara!

    Liv 2017-08-01 17:05:49
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!