döden i grytan

Hej underbara ni!

Jag hoppas ni har en underbar helg. Jag (& babyboo) har varit i Sverige hela senesten vilket har varit så skönt, en trip till Malmö och en trip till Gävle. Men annars har vi hållt oss i Stockholm vilket vi hade planerat. Jag ser alla flänger till Italien, Spanien och Grekland men på något vis så har jag inte haft något sug efter att åka utomlands. Jag har varit borta så mycket detta år och att få vara hemma, ta dagen som den kommer och äta takeaway mat varannan dag är så lyxigt.

Men är det någonting vi har varit duktiga med är det att gå ut och käka. Vi har testat nya restauranger i Stockholm och eftersom det är så många som är på semester så går det att slinka in på dom flesta haken.

Senast var vi på en välkänd italiensk kvarterskrog i Vasastan som heter ”Döden i Grytan”. Både jag och babyboo älskar kött, italiensk mat och myskänsla så det jag hade läst om denna krog passade det perfekt. Det är en jättemysig lokal med tegelväggar, högt i tak, klinkergolv och restaurangen är på två våningar vilket gjorde allt så mycket mysigare.

Vi åt oxfilé och avslutade med cheesecake till dessert. Vi var så hungriga så jag missade att fota maten, haha – klassiker. Maten var jättegod, vällagad och personalen var jättetrevlig. Om ni vill ha en mysig kväll med vännerna eller med din käresta så tycker jag verkligen ni ska gå dit. Döden i Grytan ligger på Norrtullsgatan 61 i Vasastan.

Min underbara karl!

Jag var klädd helt i Valerie kvällen till ära, skor från Rizzo & väska Gucci. Jag var inne i Valerie butiken i Mood Gallerian och shoppade loss förra veckan så därför är det mycket Valerie kläder på mina sociala medier. Vi hade en underbar kväll och vi försöker vara duktiga på att gå ut och äta tillsammans och bara njuta av stunden. Det blir så mycket mysigare istället för att alltid sitta hemma framför tv:n och äta, håller inte ni med om det? Hoppas ni får en underbar lördag idag vänner 🙂

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Vill din kille verkligen bli kallad babyboo?

  s 2017-08-11 23:58:14
  Svara
 • Undrar vad babyboo jobbar med?

  Malin 2017-08-06 17:44:43
  Svara
 • Hej Elin, ska åka på två 8-timmars flyg snart och mitt hår brukar alltid bli så himla torrt. Tänkte kolla om du har något tips på en hårmask man kan använda på flygen, som inte kommer se allt för fet ut?

  Grym blogg!

  Linnea 2017-08-06 13:23:43
  Svara
 • Hej Elin,

  Har ett problem som jag skulle tro att jag delar med många. Jag vet ju att du inte är ett fan av hemmafärgning. Inte jag heller. Men samtidigt kan jag inte gå och färga utväxt var fjärde vecka på salong. Om det inte var för ”mina grå” så skulle jag strunta helt i färgningen. Finns det någon hemmafärg du skulle kunna rekommendera? Som man köper på salong eller liknande? Som man skulle kunna använda mellan salongfärgningar (om man går på salong och färgar säg 2-3 ggr per år)?

  Emma 2017-08-05 17:59:08
  Svara
 • Hej! Måste bara säga att jag älskar hur ditt hår ser ut nuförtiden, snygg längd och du får så fint svall på håret! Hade inte du kunnat göra ett inlägg/video där du visar hur du fixar ditt svall nu när du har lite ”kortare” hår? Jag själv har försökt få till ett fint svall men känns som att lockarna antingen blir ”för lockiga” eller att jag borstar ut dom alldeles för mycket.. =) Kram

  Emma 2017-08-05 17:51:10
  Svara
 • hej var sist hos frisör marre du vet kändisfrisören som klippte mig o färgade jättefint men tyvärr klippte han för lite, tyckte att en 51 åring inte bör ha
  så långt hår så då gick jag till en annan sk billigare som klippte upp halva huvudet, hjälp nu är jag hälften blond (snart 3-4 månader sedan färgning) o hälften min färg, o jätteuppklippt så nu ser jag ut som en färgad polska, och jättegammal gu va jag ångrarmig att jag gick dit. Du tar inte emot nya?
  Jag ser för djävlig ut.

  bibi 2017-08-05 14:31:25
  Svara
  • Svar på bibis kommentar.

   Roligt inlägg men förstår dig. Elin tar inte emot nya. Gå till Björn Axén tex på Åhléns. De är duktiga. Nån som är duktig på färg tex.
   Det är så viktigt att man känner sig fin i håret.

   ErikaJ 2017-08-05 22:11:24
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!