fransk ombre naglar med chrome & hårmakeover

Hej vänner!

Hur mår ni idag? Jag sitter på salongen och väntar på att få åka till Emelie på Hairtalk för att fixa mitt hår. Som ni har sett så klippte jag av håret för att ha samma längd som mitt eget. Nu är jag lite trött på det och vill ha tillbaka min vanliga längd som jag brukar ha på håret. Färgen är katastrof efter sommaren så Emelie kommer få någonting att bita i kan jag lova. Jag var först inne på att mörka ner håret rejält men jag vet den tuffa vägen tillbaka till ljusa längder så jag vågar inte ta risken. Jag ska spendera hela dagen hos Emelie och sedan ikväll möter Louise upp oss och vi ska ut och käka – jag kommer ha världens lyxigaste fredag.

Men hur som, jag var hos Celina och piffade till mina klor i veckan och jag valde fransk ombre med chrome igen. Jag har aldrig fått så mycket kommentarer på ett par naglar tidigare som med dessa så jag kunde inte låta bli att bära dom igen. Celina är en drottning på form, förstår inte hur hon lyckas få den perfekta formen gång på gång – JÄMT!

Nu ska jag hoppa in i taxin, hoppas ni får en underbar fredag. PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej! Jag har en fråga om när jag sminkar mig och tar rouge på kinderna , ser det ut som jag har tagit tillräckligt, men sen går man ut i dagsljuset eller när man tar kort , så ser man osminkad ut . Hur mycket rouge ska man ta?

    Jojo 2017-08-12 16:07:12
    Svara
  • Såg nu din senaste sminkning. Så fint. Och bra du visar färgen och sen till musik. Gärna fler sådana. Toppenbra. Ha det fint kram söta.

    Maria 2017-08-12 09:25:20
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!