pizzabakeren & sjukstuga

God kväll vänner! 

Denna helg har verkligen varit seg, både jag och min kärlek har varit dåliga. Båda har varit inne i klimakteriet samt frossat som det vore minusgrader på samma gång. Som jag nämnde tidigare i veckan så har jag haft ont i huvudet och kroppen har fått jobbat rejält under min första arbetsvecka. Jag börjar känna mig helt okej men min kärlek är fortfarande febrig och låg. Men vi bestämde oss för att testa en ny pizzeria som har öppnat här i området PIZZABAKEREN (länk). Dom är kända för att göra unika pizzor gjorda på egna recept, alltid mycket med topping på pizzorna och dom spröda lite tjockare bottnarna.

Vi har sett att dom ska öppna och menyn har varit synlig. Dom har så roliga namn på pizzorna, vi beställde en som hette ”Flamman” och en som hette ”Taco Kycklingen”. Dom har även en pizza som heter ”Svingod” som ska motsvara en ”Capricciosa” haha – så roligt. Både jag och min kärlek gav pizzorna full pott, riktigt spröda, massor med fyllning och inte alls så flottig som dom flesta pizzorna är. Det är en kedja så kika in på deras hemsida och kika om dom finns nära er.

Jag tycker inte om pizza som ”hänger” när man håller upp den (som ovan) – hahah. Just denna klarade testet samt alltid när jag äter pizza, dricker jag Trocadero till – någon mer som tycker om det också?

Ester är ett perfekt sjuksällskap, hon gör inte många knop. Dock så saknar hon (OCH JAG) Torsten så mycket, jag fick inte ha honom denna helg så jag får vänta tills på torsdag. Ha en mysig söndagskväll vänner, nu vecka och nya tag imorgon. PUSS

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • HejElin? Jag tycker om trocadero till Pizza. Men då är jag från Norrland, Ö-vik, och i norr (eller mitten av Sverige;)) är det Trocadero till pizza, de få gångerna jag äter Pizza?

  Sara 2017-08-15 06:25:14
  Svara
 • Såg en tjej med typiskt Elin-hår här om dagen! En blond lob med precis din typ av styling, så nu undrar jag om någon av dina klienter är i Peru eller om du har en copy cat-frisör någonstans…. ?

  Cami 2017-08-14 17:37:06
  Svara
 • Den där pizzan såg sjuuukt god ut!

  Jossan 2017-08-14 15:38:01 http://www.abc-kiropraktor.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!