nyhet: MARIA NILA MINERALS

Inlägget innehåller annonslänkar

God morgon underbara ni! 

Vet ni, igår fick jag ett pressbud från Maria Nila som innehöll deras nya veganska hårvaxer ”Minerals”. Maria Nila har varit kända länge för deras hårvaxer, tror många känner igen dom (klick)?! Men nu har dom lanserat 4 nya veganska vaxer: en paste (som denna nedan), ett krämigt fixerwax, ett stylingwax med lätt glans och kraftig stadga samt ett snabbtorkade wax med matt finish.

Maria Nila kommer hålla i en stor fest den 31/8 – ska bli så roligt att gå på 🙂

Alla waxer är sulfatfria, parabenfria och 100% veganska. Inga av Maria Nila’s produkter är testade på djur och sedan 2013 är alla deras produkter veganska samt alla produkter är svensk tillverkade. Jag passade på att låta min kärlek testa ena waxet som är en pasta som ger en naturlig glans, fyllighet och struktur. Den passa både kort och ett lite längre hår.

Den passade hans magiska, bruna svall jättebra. Hett tips för er som har en karl med lite längre hår men inte vill ha den där ”hårda wax-känslan”. Dom kommer säljas på Lyko.se samt på utvalda salonger, priset kommer ligga på 100ml 249 kr och för 50 ml 149 kr.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej Elin! har följt din blogg/Youtube kanal ett bra tag och brukar alltid älska dina produkt rekommendationer! 😀 Så hoppas du inte tar illa upp att jag frågar och förstår absolut om du inte har tid att svara. 🙂
  Jo det är så att jag använder Maria Nila cream heat spray regelbundet, köpte även på mig Davines Minu inpackning nyss och är lite förälskad i båda dessa produkter, så blev så sugen på att köpa på mig Davines schampo/balsam.
  Funderar på Minu eller oi serien
  Men om jag fattat rätt så innehåller ju inte dessa sulfater, kan jag då fortsätta att använda min spray från maria nila? Då jag antar att den innehåller lite silikon. Använder även Batiste torrschampo ibland.
  Haha förlåt blev mycket text men min fråga är iallafall om man kan använda Davines schampo trots det eller om håret inte blir tillräckligt ”rent” från de andra produkterna? Vad skulle du rekommendera?

  Tack så jättemycket på förhand!
  och som sagt förlåt att jag frågar men litar verkligen på ditt omdöme så tänkte att det va värt ett försök att fråga dig iaf 😀

  Fanny 2017-08-17 10:38:50
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!