jag finner inga ord

Hej underbara ni! 

Alltså jag är i chock, jag finner typ inga ord. Jag kom hem efter att blivit stucken i läppen av Neha, lite groggy och bedövad. Jag hade saknat min karl hela dagen och det hade varit en tuff dag på salongen. Jag möts av en vit box med text på, bara sådär: det kved i magen för jag var tvungen att rada upp i huvudet om jag fyller år eller något. Svaret är nej, min kärlek har fått halsfluss så jag sprang in i sängen där han låg för att pussa på honom – jag möts av världens leende. Han säger att det ligger en inredningsdetalj i boxen och att jag skulle kolla om jag tyckte den passade i hemma?! Jag ba: Åh jaa absolut.

Jag förstod rätt snabbt att det är fasen ingen Kosta Boda vas. Jag blev bara rörd av det han hade skrivit på boxen, men så ser jag ”Leica Q” loggan och skriker. Detta mina vänner är min dröm kamera, jag har velat köpa den under hela min bloggtid men den är så fruktansvärt dyr så jag har sett det som en dröm – en dag…

Nej men då har karl-kärleks-jäveln snappat upp det och ger mig den finaste presenten – bara sådär. Vad händer?! Jag visste inte om jag skulle svimma eller brista ut i gråt.

Jag är så enkel, jag blir glad om någon snappar upp att jag tycker mer om äpple juice än apelsin juice, eller om jag får äggen stekta på morgonen – detta är någonting helt nytt för mig. Så mycket kärlek, trygghet och uppskattning jag får varje dag och på det får jag dröm-presenten jag aldrig någonsin kunde drömma om. Jag vet inte vad jag ska säga, är helt tom.

Nu kommer mina hårfärgen bli levande på skärmen, jag kommer ta 1000 bilder på min karl och det kommer ta 10 år att lära sig en helt ny kamera. Alltså TACK älskling, jag förstår inte – har inga ord. Vad har jag gjort i livet för att förtjäna en sådan kärleksfull, omtänksam och helt fantastisk människa som dig?! Med eller utan presenter så svävar jag på moln – varje dag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Men ååååh så fint och gulligt.
  Så underbart att få bli bortskämd och att han faktist har snappat upp vad du gillar ❤️

  Linda 2017-08-21 10:50:15 http://lindarunn.se
  Svara
 • Det är just de små sakerna som uppmärksammas som betyder mest enligt mig. Jag blir väldigt glad och känner mig varm i hjärtat när min pojkväntex spontant kommer med en milkshake till mig (som jag älskar) .

  Anna 2017-08-21 09:02:50 http://ingenannansord.wordpress.com
  Svara
 • Så underbart! Livet blir så mycket bättre när man hittat sin själsfrände.. och blir man dessutom bortskämd med både små och större presenter, inte alltid materiella, så är det bara ett plus! Grattis till nya leksaken 🙂

  Laura 2017-08-17 22:18:23 http://popinopka.com
  Svara
 • Har följt din blogg blogg i flera år och det är så kul att se att du är lycklig igen! Din nya snubbe verkar vara någon som bryr sig om dig och skämmer bort dig till max! Precis en sån som du förtjänar! xx

  M 2017-08-17 10:12:38
  Svara
 • Har du testat juvederm? Är den lika bra och säker som stylage?

  E 2017-08-17 10:07:28
  Svara
 • Alltså WOW!

  Josefine 2017-08-17 10:04:09 http://dkm-montage.se/
  Svara
 • Kostar inte den typ 45.000????

  S 2017-08-17 08:34:59
  Svara
 • Oj då! Kan du inte berätta vad han jobbar med?

  Inez 2017-08-17 06:39:31
  Svara
 • Först när jag såg brevet trodde jag det var från ett fan! ?
  Men absolut en sån fin present. Sen kommer du väl terrorisera honom med den haha efter som den tar så bra bilder

  ErikaJ 2017-08-17 05:53:24
  Svara
 • Wow, vilken underbar present! Det är underbart när folk snappar upp vad man gillar och överraskar en med det oavsett om det råkar vara favoritfikat, en blomma eller något dyrare, då känns det verkligen som om man är speciell för den personen.

  Cami 2017-08-17 04:10:18
  Svara
 • Vilken present :). Vad jobbar han med?

  Carola 2017-08-16 22:48:22
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!