book of sun – Smith & Cult

Hej mina finaste! 

Hur är allt denna fredagsmorgon? Med mig är det jättebra, jag ska iväg på ett möte efter lunch angående mina egna produkter och därefter ska jag till salongen för att fixa Celinas hår – en bra fredag med andra ord. Ikväll kommer min bästis hem till oss för tacos och mys. Men vet ni, kolla vilket pressbud jag fick från Smith & Cult? Jag har inte testat någonting från dom tidigare utan mer spanat in deras nagellack som är så snygga.

Här har vi en ”Diary of a beauty junkie” som innehåller ett glowstick och en blush/bronzer duette!

Jag är så taggad på glow-sticket, herreminskapare vilken skön formula och vilket glow. Jag har lite svårt med krämiga highlighter just för att jag mattar ner min bas mycket så sminket håller hela dagen på salongen. Men jag måste testa och bygga på detta magiska stick, så peppad. Ni kommer kunna kika in dessa nyheter start på Lyko.se och glowsticket kostar ca 290 kr och duopaletten ca 350 kr.

Duo-paletten är så fin, älskar designen så mycket. Jag tycker kanske att bronzern kunde vara lite mer pigmenterad, lika så rougen. Men ni kan kika in dom magiska nagellacken här (ad-klick). Nu ska jag kila iväg, hoppas ni får en underbar fredag. Puss

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Elin. Först vill jag tacka för en härlig blogg. Sist jag var hos frisören hade jag en skärmdump från din blogg för att visa hur jag ville ha det ? Min frisör sa att du har den bästa hårbloggen och hon blir sjölv väldigt inspirerad av din blogg. Nu till mitt problem. Jag undrar om du har tid att skriva ett inlägg om fett hår och vilka profukter du rekommenderar. Min frisör lyckas inte hitta rätt åt mig. Jag har en fet hårbotten med torra toppar. Jag behöver olja för att reda ut håret efter dusch. Håret håller sig fräscht i en dag. Dag 2 är hårbotten fet. Jag har testat mängder med torrschampoo men alla lägger sig som en grå hinna på min mörka bottenfärg. Även de som är för mörkt hår. Så jag har gett upp torrschampoo.

  Kan du ge mig tips på produkter vore jag tacksam

  Sara 2017-08-18 14:04:28
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Den stora förvandlingen i min feta hårbotten kom när jag vande mig av med att tvätta för ofta. När jag började ”stå ut” med fett hår i några dar så blev det mindre fett efter en månad sådär. Inget schampo hjälpte innan, nu kan jag gå 4-5 dar utan att tvätta :).

   Cissi 2017-08-18 21:05:51
   Svara
 • Vilka häftiga förpackningar, de såg lite annorlunda ut! Men otroligt snygga! Rouget såg ut att vara i en riktigt fin nyans!

  Josse 2017-08-18 13:23:44 http://finatander.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!