blus från SAND, överraskningsresa & bästa torrschampot

Hej underbara vänner!

Nu är vi hemma från vår lilla lördagstrip, den här dagen har gått så fort. Vi tog en trip till Nacka Forum och Sickla Köpkvarter, Best Of Brands har en jättestor butik i Sickla som jag ville kika in. Jag inhandlade lite nytt till resan jag och min älskling ska på nästa vecka – har jag sagt det föresten?! Jag fick veta för ett par veckor sedan att jag skulle ta ledigt fre till söndag och jag har inte fått reda på varför, än. Jag försöker med alla medel att luska fram vart min kärlek ska ta mig, det jag vet är utomlands. Han är helt otrolig, finner inga ord för denna magiska man.

Denna vecka har varit riktigt bra, jag har jobbat mycket på salongen, varit på möten om mina egna produkter och försökt att få ihop allt inför hösten. Jag vill så mycket med mina produkter, jag har så mycket tankar som jag måste få ner på papper och jag vill kunna tillfredsställa marknaden så mycket som det går.

Jag tänkte fråga er en sak, vilket torrschampo är det bästa på marknaden tycker ni & varför?

Jag inhandlade denna magiska blus från Sand Copenhagen (klick)!

Jag inhandlade lite annat också, ska visa er allt senare. Eftersom jag inte vet vart vi ska nästa helg så försöker jag tänka på vad jag ska ha med mig. Babyboo har sagt att jag ska ha en riktigt fin klänning på lördagen, det har jag fixat från Valerie. På fredagen har jag också fixat en underbar klänning från By Malina (den här adlink-klick). Jag vet att vi ska strosa runt på dagen så jag behöver typ en längre kjol och något över, eventuellt denna ovan. Jag är så otroligt exalterad över nästa helg, överraskningar brukar vara mitt värsta men nu är det bästa jag vet – speciellt när man får dela dom med livets man.

Hur som, jag har en kaosvecka med jobb framför mig först. Det kommer att avslöjas en stor överraskning även till er i veckan som kommer – jag kommer att förvarna er i tid. Nu ska jag umgås med hundarna och min karl – ha en magisk lördag vänner!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
32kommentarer
 • Torrschampot från Paul Michell, länk: https://www.glamma.se/shop/product/paul-mitchell-express-dry-dry-wash-252ml/?gclid=EAIaIQobChMIxrXM7bvw1QIVTMayCh2qSwi6EAQYASABEgJ0n_D_BwE
  Jag älskar det för att det luktar gott och lämnar håret luftigt och fräscht. Det lämnar heller inga vita fläckar och det känns inte som att man har någon produkt i. Gillar lätta torrschampon utan för mycket stadga då jag tycker det snarare tynger ner håret. Det värsta jag vet är konstiga och fräna dofter, som jag tycker exempelvis Batiste har. Vill att det ska lukta nytvättat!

  Liv 2017-08-24 20:15:34
  Svara
 • Jag har inte hittat mitt favorittorrschampo än, har väldigt svårt för torrschampo även om jag tycker det är en otroligt bra idé, då inget av de jag testat levt upp till mina förväntningar.

  Letar alltid efter:
  God, absolut inte för stark doft, tex batiste som många gillar avskyr jag då doften ger mig huvudvärk och illamående.

  Bra pris eftersom jag upplever att det tar slut väldigt snabbt

  Ge en len och ren känsla, absolut inte sträv och hård (som batiste enligt mig)

  Inte för ”torr”, det blir ofta att klia jättemycket i min hårbotten av torrschampo så jag måste ha ett ”snällt” torrschampo

  Snygg förpackning! 🙂

  Hoppas du gör ett riktigt kick-ASS-torrschampo!

  My 2017-08-23 15:36:25
  Svara
 • Basiste helt klart !
  Håller jäkligt länge på håret så man kan gå flera dagar till utan dusch ??
  Prisvärd och finns i många olika varianter och lägger sig inte som en hinna på håret utan sugs in så allt fett verkligen försvinner? ? bästa jag gjort och börjat med basiste ??

  A 2017-08-22 22:40:27
  Svara
 • Kevin murphys och living proofs är bra ?
  Inte så sträva eller pudriga ?

  Julia 2017-08-22 21:38:01
  Svara
 • Lernberger & Stafsing, blev religiös av deras Dry Clean som finns i olika nyanser. Riktigt mycket stadga och håret ser alltid rent ut, jag går en vecka, ibland mer utan att tvätta tack vare denna produkt.

  Anna W 2017-08-22 15:31:24
  Svara
 • Provat i princip allt och Amika Perk up dryshampoo är defenitivt bäst!

  Cissi 2017-08-22 11:40:36
  Svara
 • Jag tycker Livingproof är super! Känns inte sådär ”pudrig” som andra torrschampon tycker jag ?

  Christine 2017-08-21 22:08:36
  Svara
 • Batiste är helt klart det bästa torrschampot jag testat! Dels för att det är så billigt (är student så har inte råd att lägga en förmögenhet på torrschampo) samt för att de har så många olika varianter. Jag har väldigt långt och tjockt hår med mycket hårstrån, men det är typiskt skandinaviskt vilket gör att jag har noll volym. Älskar därför Batistes produkter med extra volym i, samt torrschampot som är anpassat för blondiner. Schampot tynger inte heller ner håret 🙂

  Elin 2017-08-21 15:20:52
  Svara
 • Batiste! Eftersom det lägger sig så lätt i håret utan att tynga ner eller ge det en fetare känsla som jag tycker alla andra gör som jag provat! Heeelt klart bästa torrschampot på marknaden! 😀

  Elin 2017-08-21 11:45:45
  Svara
 • Bangerheads egna torrschampo. Har provat typ allt innan billigt som dyrt, men inte upplevt att det gjort håret renare eller mindre fett. Sen hittade jag äntligen detta! Håret blir rent, fräscht, inte pudrigt/strävt eller vitt (har mörkt hårbotten) och dessutom är det billigt. Bästa!

  Linda 2017-08-21 09:35:39
  Svara
 • Hej Elin! Superroligt att du ska göra en hårserie. Jag är så glad för din skull. Det jag skulle önska med alla dina hårprodukter är att de kommer bli veganska. Att behöva använda sig av djur och djurförsök för att vi människor ska få fram de ”bästa” hårprodukterna är helt vrickat tycker jag. Det finns ju så moderna och bra sätt att framställa produkter nu, utan att djur bli lidande. Jag hoppas att du har detta i åtanke. Tack för en toppenbra blogg, följer den varje dag! Kram E.

  Emelie 2017-08-21 09:30:03
  Svara
 • Batiste, för att det är billigt (tror jag inte är ensam om att inte vilja lägga en förmögenhet), går att hitta lite överallt, har många varianter men framförallt för att det inte luktar för mycket. Det värsta som finns är torrchampon som lägger som en tjock filt över hela håret och badrummet. Ska det ha en doft måste den vara fräsch, vill inte lukta godisbutik. Har man sen parfym (vilket många av oss ändå har) finns ju risken att dofterna krockar, inte speciellt sofistikerat. Och mycket volym! Det vill man ha!

  K 2017-08-20 21:36:22
  Svara
 • Har inte testat så många olika men doften är viktig för mig, att det inte luktar för starkt. Har blondinbellas torrschampo i skåpet men håret luktar för mycket kola så har knapt använt den..kör nu på osis för den luktar inget.lycka till!

  Emma 2017-08-20 20:32:11
  Svara
 • livningproof helt klart!

  linda 2017-08-20 19:52:19
  Svara
 • Kisby är det bästa torrshampot! =)
  Nu får du allt berätta för oss vad lilla Babyboo jobbar med!

  Malin 2017-08-20 18:42:24
  Svara
 • Livingproof är helt klart bäst!!! Håret blir verkligen rent på riktigt utan att behöva hoppa in i duschen. Inte som andra torrschampon som bara gör att håret ser fräshare ut.

  <3 2017-08-20 17:47:03
  Svara
 • Lernberger Staffsling original (ej den som är soft) just för att den ger styling och tar bort allt flottigt ur håret!

  Annie 2017-08-20 15:05:46
  Svara
 • Har brunt hår. Använt Batiste tropic i massor med år och älskade den. Testade sen Löwengrip (fudge lukt) pga den goda lukten och den kliade massor i min hårbotten. Testade senare Batiste för Brunetter och den kliade också, men aningen mindre. Min nya favorit förutom Batiste tropic är numera Kicks egna märke (rosa flaska), den är kanon.
  Lycka till med ditt märke! Det kom bli grymt! Kram!

  Katrin 2017-08-20 14:34:34
  Svara
  • Svar på Katrins kommentar.

   Glömde skriva varför jag gillar Kicks torrschampo och Batiste tropic. De ger en ren känsla, luktar gott och blir inte pudriga. Viktigt för mig är att de inte blir för torra/pudriga och börjar klia, det är hemskt, och viktigt att de luktar gott. Älskar söta och exotiska dofter. Bonus att de ger volym. ❤❤❤❤

   Katrin 2017-08-21 17:21:08
   Svara
 • Jag märker ingen skillnad typ så jag går på doften. Kör både den gröna Maria Nila och från Baptiste och sånt puder från Kicks. Jag vill att hårbotten ska se ljusare ut av pudret då fett hår blir mörkare.

  ErikaJ 2017-08-20 14:01:46
  Svara
 • Tycker inte det finns nåt bra torrschampoo 🙁 Har chokladbrunt hår. Allt lägger sig som en grå hinna. Har lagt massa pengar på olika märken som är gjorda för mörkt hår. Nu tänker jag inte lägga en krona till på ett torrschampoo förrän nån verkligen visar att den passar mörkt hår.

  Sara 2017-08-20 11:56:00
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   har du provat ”Label.M dry shampoo” för brunetter? vet att när jag va brunhårig va det min absoluta favorit! ganska dyr men va jag minns, var den så värd det!

   ulrika 2017-08-20 13:30:53
   Svara
 • Jag älskar moroccanoils torrshampo. Jag köper för blondt hår, det har lite lila pigment och gör färgen fräschare i hårbotten. Men det jag tycker är så bra med den är att håret blir RENT, det blir inte hårt eller strävt. Jag använder volympuder om jag vill ha torr sträv volym. Torrshampo ska vara som en hårtvätt tycker jag; lämna håret rent fräscht och luftigt.
  Det luktar väldigt gott också.

  Kram!

  Lovisa 2017-08-20 11:25:00
  Svara
 • Mitt bästa torrschampo är Lernberger Stafsing. Använder det både för att fräscha upp håret mellan tvättar och som volymprodukt ibland. Perfekt att det finns för mörkt hår dessutom. Ska jag anmärka på något så är det doften, det finns de som luktar godare (t ex Maria Nila) men det är ändå en bagatell i sammanhanget.

  Helena 2017-08-20 10:56:52
  Svara
 • Åh vilken vacker blus! Så snygg! Passar en vacker tjej som du!
  Är så härligt att läsa din blogg och att du har funnit lyckan i din stora kärlek!
  Massa kramar

  JessicaE 2017-08-20 10:55:06
  Svara
 • Jag köper alltid Bastiste torrschampo, dels för att det är bra pris och jag tycker det är riktigt bra! Har testat andra märken men går alltid tillbaka. Sen finns det ju så många olika dofter också 😀

  Rebecca 2017-08-20 09:27:33
  Svara
 • Jag älskar Löwengrips Good to go Light!

  Evelina 2017-08-20 09:07:52
  Svara
 • Torrschampoo från Batiste (original) har jag använt i alla år. Prisvärt, luktar neutralt, går lätt att massera in i hårbotten, håret blir som nytvättat och det syns inte att man använt det.

  Veronika 2017-08-20 08:37:54
  Svara
 • Det allra bästa tycker jag det från Living proof är! Det är verkligen en dusch på flaska. Enda nackdelen är priset och storleken! Pratar vi budget så gillar jag Batiste bäst just för priset.

  Nathalie 2017-08-20 02:10:02
  Svara
 • Det bästa jag har testat är Bed Heads faktiskt. Luktar gudomligt och ger en ren känlsa utan att bli ”pudrig”. Kram?

  Louise 2017-08-19 23:43:33
  Svara
 • Jag tycker att Kevin murphys torrschampo är det bästa av dom som jag testat. Det luktar bra/neutralt, går lätt att massera in i hårbotten, håret blir inte så strävt och det syns inte att man använt det. Negativt är att det är ganska dyrt.

  Caroline 2017-08-19 22:23:09 http://carolinestern.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!