tips på riktigt bra sminkborstar & HUDA PALETTEN

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej mina underbara vänner!

Vet ni, jag måste tipsa er om några sminkborstar som jag verkligen älskar. Jag använder många olika, allt från Sephora’s egna, Kylie Jenner’s egna sminkborstar och dessa från & Other Stories. Jag var inne där för några år sedan och fick syn på ”Artist Brush” framme vid kassan och jag tänkte inte utan mest: ”Ah, ne men jag testar”. Sedan dess har jag använt denna borste till att lägga ögonskugga med, jag vet inte varför jag inte har visat er denna tidigare.

Här har ni några utav & Other Stories sminkborstar, kostar 90 kr styck!

Jag kikade även in på Sephora för att lägga vantarna på HUDA ögonpaletten (klick) – jag dör för den. Vill ni att jag ska göra en video när jag sminkar mig med denna så säg till 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Jag vill JÄTTEGÄRNA se när du sminkar dig med denna paletten och även annars❤️ Du sminkar dig så fint!

  Bella 2017-09-03 19:36:10
  Svara
 • Halloj! Har en fråga angående hårfärg och hudton. Är det något som du tänker mycket på när du färgar dina kunders hår? Om du skulle få in en kund som är väldigt blek, tänk genomskinlig typ, men med rödmosigt ansikte, inte vackert rosiga kinder nu utan stoppljusnylle – vad skulle du se som den optimala hårfärgen för hen? Tacksam för svar!

  Önskar dig en bra vecka!
  / Anna

  Anna O 2017-08-22 17:30:29
  Svara
 • Snälla gör en video. Den förra var toppen. Skulle vara jättebra. Tack.

  Maria 2017-08-22 14:19:15
  Svara
 • Vill gärna se dina smink video 🙂 dom är så bra:)

  Jesse 2017-08-22 09:46:48
  Svara
 • Jag har en fråga. ’
  Om man har tunt, fint, jämnlångt hår och rakt. Och man vill ha mer frisyr, men inte få det hackigt eller att det ser ut som en bob med långt hår om du förstår vad jag menar? Vad kan man göra?.. Vilken frisyr är bra? Håret är ner till Bh bandet, och är väldigt tunt i längderna. Inte mycket liv i håret, utan känns trist. Vad kan man göra för sorts hårklippning? Men som man gärna kan ha tofs fortfarande? Tips? Jag hittar inget hur mycket jag än googlar…

  S 2017-08-22 09:23:56
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!