höstens skönaste outfit

Inlägget innehåller annonslänkar

Tröja (här) Byxor (här) Skor (här)

Hej mina underbara vänner!

Hur mår ni idag? Åh, i övermorgon åker jag och min cookie iväg – jag vet fortfarande inte vart vi ska. Jag ser fram emot denna helg så mycket och veckan efter åker vi till Grekland i en vecka. Mer om hela den storyn senare för nu är jag hemma en sväng på grund utav en av mina kunder glömde bort sin tid idag och min kund efter kunde inte komma tidigare. Plus så hade jag glömt min dator hemma så jag åkte hem för lite jobb och snart ska jag tillbaka till salongen.

Jag måste tipsa er om min outfit, skönare kläder får man leta efter. Tröjan finner ni (här-klick) och det är den skönaste tröjan jag har skådat. Jag ville inte ha jacka idag så jag slängde på mig denna över min tunna polotröja, ni kommer vilja leva i denna dröm. Den finns i beige också (VILL HA). Byxorna finner ni (här-klick) och är som att gå runt i snygga pyjamasbyxor, som sitter inte åt någonstans och jag kommer leva i dessa framöver. Juste, mina skor hittar ni (här-klick) – bästa skor att jobba i.

Ikväll ska jag ta med Janne på ett event på Café Opera och sedan ska jag hem och jobba. Hoppas ni får en underbar dag, låt morgondagen gå snabbt så det blir snart helg. PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej Elin

  Måste bara säga efter att ha följt dig i omgångar att du är ju helt grym. Då menar jag inte som frisör eller matte till din vovve. Jag menar ditt sätt att ta stå upp för dig själv när det är tufft. Jag är imponerad och inspirerad. Ska fortsätta följa dig, för du är en inspiration✨Nu verkar det som du är i en bra plats i livet. Det är du värd.

  Kram

  Christel 2017-08-27 12:06:50
  Svara
 • Hej! Supersnygg outfit! Får man fråga vad du tog för strl på byxorna? Sitter så mycket snyggare på dig än på modellen ju! ? Kram

  Jenny 2017-08-26 10:04:45
  Svara
 • Men ja måste säga byxorna är snyggare på dig än modellen.
  Tack för inspirationen.. Tänk denna under kappa i höst! ☺️

  Emma 2017-08-25 19:51:23
  Svara
 • Så fin du är! Och sjukt snygg tröja!

  Hanna 2017-08-24 15:06:03 http://tvattexpertenab.se/
  Svara
 • Åh så fin. Men är den stickig mot kroppen?

  Annsofie 2017-08-24 10:57:44
  Svara
  • Svar på Annsofies kommentar.

   Eller hur 🙂 nej den är super mjuk. Jag hatar stickiga kläder så kan med handen på hjärtat säga att den är SÅ mjuk! Kram

   Elin Johansson 2017-08-24 10:58:38
   Svara
 • Hej Elin!
  Jag tänkte höra vilken storlek du har i tröjan och om den är normal i storleken?
  Samt om du ska blogga något på dina semestrar? (:

  Tack för en super blogg!

  sara 2017-08-24 10:17:28
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!