Antonio Axu – Hair Couture

God morgon hjärtan!

Hur mår ni idag? Med mig är det bara bra, jag svävar på moln – som vanligt i mitt liv just nu. Imorgon åker jag iväg (destination okänd fortfarande) men jag kommer ta med er vart jag än åker. Jag har varken hunnit tvätta, packa eller förbereda bloggen så jag hoppas jag hinner allt ändå. Men igår drog jag med Janne till lansering-eventet utav Antonio Axu’s egna produkter i samarbete med Åhléns på Café Opera. Jag har träffat på Antonio några gånger och jag vet att han är en jätteduktig frisör som speciellt är grym på bröllop och uppsättningar. I och med att jag är i samma veva att ta fram mina egna produkter så vill jag självklart stötta och bli inspirerad utav andra.

Jag hade jobbat hela dagen så jag hade samma kläder på mig som i mitt senaste blogginlägg. Martina mötte upp oss också, tur att hon var flawless så jag slapp skämmas.

Det var mycket folk, så roligt för Antonio. Ska jag vara helt ärlig så fick jag ingen information eller genomgång om produkterna, eventet var mer för att vi skulle få se Antonio’s frisörresa till nu. Jag vet inte ens vilka produkter han tagit fram eller hur man använder dom – jag vet inte om det var tanken – eller?! Vi fick en påse med lite produkter hem och ett produktblad så jag får läsa på om produkterna innan jag testar dom.

Höjdpunkten var Janni, hon är så sannslöst vacker. Hon har en karisma och en aura utav dess like, varje gång jag är på samma event som henne så ler jag bara – jag står och ler helt seriöst. Hon satt modell just för att hon är kund hos Antonio, så bra jobbat!

Fina Sanne var också modell, finis där!

Stylingen ser jag mest fram emot, speciellt torrschampot och värmeskyddet. Jag hade hoppats att den skimrande oljan skulle finnas med, eftersom dom nämnde något om den på scen – men det var den inte.

Men att få spendera tid med den här dåren, min kärleksgubbe. Om jag skulle ta fram en produkt så får jag ha en produkt som heter ”Janne” för är det någon som varit med och stöttat mig under alla dessa år så är det han. Janne har också jobbat med Antonio tidigare så extra kul att vi gick tillsammans. Jag återkommer med recension utav produkterna, jag hittar inget där det står något om att produkterna är veganska eller inte innehåller (ditt&datt) – ska fråga om det.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Elin jag är i desperat behov av hjälp! Jag gjorde den dumma klassikern att slänga i en mörkblond färg i vitt hår och det blev såklart mörkblond med en grön ton i. Har inte råd att gå till frisören på ett bra tag framöver så jag undrar om det finns några färginpackningar lr liknande man kan köra med så länge? Har du några tips? 🙂 vet inte om de gröna kan försvinna med tiden ju mer man tvättar (?) men nått måste jag ju kunna göra för att dämpa det litegrann..

  Hanna 2017-08-25 14:23:52
  Svara
 • Hej Elin! Din blogg är ca min bibel, TACK för det du gör! Min mormor söker ny hårfön och har nu gett mig uppgiften att researcha detta. Det enda hon egentligen vill ha är att den är lätt och bra tryck, hon tycker sin nuvarande är för tung. Hon behöver inga speciella inställningar, munstycken osv. Har du nåt tips?

  Lauren 2017-08-25 03:33:37
  Svara
 • Både Sanne och Janni är sådär rasande fräscha och snygga!!

  Annika 2017-08-24 13:54:41
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!