Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

kärlekens stad

VI SKA TILL PAAARIIIISS!!!

Hej mina underbara vänner!

Som många gissade på min Instagram (StyleElin) igår så ska vi till Paris – mitt älskade Paris. Ni som följt mig länge vet att jag älskar Paris, ja var där senast i februari med min bästa vän. Jag har länge försökt att lista ut vart vi ska och igår morse fick jag en rebus att klura på vart vi skulle. Det tog mig hela dagen, kollegor, vänner och kunder inblandade för att lista ut staden, haha. Jag har ingen aning riktigt vad vi ska göra, bo eller någonting så ni får hänga med på hela resan – känner jag min man rätt så kommer denna helg bli den bästa i mitt liv.

Vi hörs i Paris, jag kommer göra insto-story så vill ni hänga med där så är det (StyleElin) som gäller där. Ha en underbar fredag vänner, PUSS!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Elin Johanssons webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!