CHANEL… i love you cookie

Hej underbara ni!

Vissa av er kanske har sett min turbulens på Instastory (StyleElin) men innan jag kommer till det så har det hänt andra saker. Vi gick upp tidigt idag för att avnjuta en riktigt lyxig frukost på sängen. Det var så mysigt att få vakna upp i Paris, efter en intensiv gårdag med allt jag skulle ta in. Jag fick reda på att jag skulle packa väskan för att vi ska vidare, alltså… Så det var bara att packa väskan och checka ut från Peninsula.

Peninsula var ett helt magiskt hotel. Jag tror jag fått känna på känslan utav att vara kunglig för en natt, så enormt bra service och maten var magisk. Hela stället får mig att flyga iväg till en annan värld, MEN VART SKA VI NU LIKSOM?

VI ÅKTE TILL HOTEL SHANGRI LA!!!

Jag hade hört om hotellet tidigare för både Kim K och Beyoncé är trogna gäster till detta hotell – jag som tyckte Peninsula var min dröm? Vad är detta då?! Vi har en två vånings svit med en enorm takterass där Eiffeltornet andas på oss. Jag kommer visa er mer utav hotellet senare men detta mina vänner, det är det sjukaste.

En helt magisk utsikt, jag längtar bara till ikväll. Vi ska äta en privat middag på våran terass ikväll som min älskling har fixat, det ska bli mysigt. Jag kan inte förstå hur han kan göra detta för mig – för oss? Jag är helt i chock och har så svårt att smälta allt.

Hela hotellet är så PARIS!

Här sitter han, min brutala karl – JAG ÄLSKAR DIG!!

Okej… som inte det vore nog så tog vi en shoppingrunda. Babyboo ville pront gå till Chanel, vilket jag inte sa nej till men jag brukar fönstershoppa när jag är inne där Men vi gick in och: aa resten kan ni kika in min Instastory (StyleElin). Jag var tvungen att försöka spy på toaletten inne på Chanel för att jag fick panik. Jag är i en annan värld, vad är det som händer?

Här sitter han och ler, den jäveln – jag står i en puls på 280 och förstår inte situationen!

 

Här är den, DRÖMVÄSKAN!!! 

Ni är säkert jätte irriterad på mig… jag förstår er. Hade jag läst en blogg där tjejen blir så här bortskämd så hade jag också blivit så jävla pisst off men vet ni – det som händer mig nu är en saga för mig. Jag är i en bubbla utav enorm lycka, jag har aldrig varit såhär kärleksfull mot allt som jag är nu. Min älskling tar fram sidor hos mig som jag aldrig trodde fanns och för varje dag som går så känner jag att jag blir en bättre människa på grund av honom. Att jag får uppleva det här, resan, överraskningar, kärlek och omtanke & dröm-mannen har jag önskat mig hela livet. Jag ska försöka smälta allt och tagga inför middagen ikväll, hoppas ni mår bra och att ni har en underbar helg. LOVE

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Grattis grattis grattis vackraste du! ❤❤❤❤

  Katrin 2017-08-27 11:42:31
  Svara
 • Hej! Jag har en fråga som jag verkligen hoppas få svar på! 😉
  Min mamma har problem med klåda i hårbotten, och har haft under en längre tid. Det är inte mjäll, har hennes frisör sagt, enbart jobbig klåda. Har testat lite olika hårserier men inget har funkat (mest billiga varianter). Kan hon vara något hon inte tål? Tensider?
  Så skulle du vilja tipsa om en bra serie med shampoo, balsam och hårinpackning som är mot känslig/kliande hårbotten som hon skulle kunna testa? 🙂
  Tacksam för svar / E

  Emelie 2017-08-27 11:01:38
  Svara
 • Wow!!!! Vilken dröm!!! Men vilket mysterium, har försökt klura ut vad mannen jobbar med??? Du måste berätta!
  Njut av varje sekund, Du förtjänar det❤

  Carro 2017-08-27 10:42:55
  Svara
 • Alltså jag döööör!!!! Såg precis din instastory och ringen på ditt finger. Fyfan vilken jävla kille du hittat, så jävla fint och underbart att se att sådana män finns där ute. Du förtjänar allt det bästa Elin!!! Önskar er all lycka. Är helt tagen av din kille alltså. Fyfan vad fin han är. Ha det bäst och njut av vistelsen i Paris med din fantastiska kille.

  Julia 2017-08-27 09:25:16
  Svara
 • ?????

  ErikaJ 2017-08-27 08:49:07
  Svara
 • Alltså att se dig lycklig gör mig som läsare lycklig!! Du förtjänar DET BÄSTA! Fina fina Elin!!!

  Emelie 2017-08-27 07:18:08
  Svara
 • Inte irriterat det väl, herre gud. Positivitet och pepp! Du är så värd det efter ”the last one” ? Lev i drömmen fullt ut. Drink more have fun! Min man tog mig också till paris en månad efter vi träffades och friade där året efter (jag blev full på chanpagne och däckade stående med överkroppen i sängen ? Repade mig snabbt dock). Njut!

  L E R 2017-08-26 22:19:55 http://nouw.com/tusenfr%C3%A5gor
  Svara
 • Ja seriöst, vart hittade du honom? och har han någon killkompis som är likadan så skicka honom till mig haha!
  Du förtjänar det förresten, helt klart 😀

  Bella 2017-08-26 21:23:28
  Svara
 • Frieri på G…..?

  Jessica 2017-08-26 20:31:39
  Svara
 • Blir glad o tycker du förtjänar allt som bloggläsare, ?
  Din karl kanske kunde starta en blogg how to be a gentleman? skulle önska min man fick lite mer inspiration… ?
  Skulle behöva ett tips, volymgivande produkt? Ska på åttiotalfest och behöver volym o stadga, ska ha utsläppt.
  Kraaam

  Emma 2017-08-26 20:28:01
  Svara
 • Ikväll kommer frieriet!

  M 2017-08-26 19:48:56
  Svara
 • Jag blir varken arg el irriterad utan bara lycklig och ok… lite avundsjuk då ?
  När vi följt dig här i bloggen och på Insta så tror jag att de allra flesta gläds med dig Elin ♥️ Efter det du gått igenom så är du verkligen värd att få älskas på det här sättet, både mentalt, fysiskt och materiellt ? Alla kvinnor borde ha en man som André tycker jag ??? Ha en fortsatt underbar helg och njut av Parislivet. Vem vet.. det är som upplagt för att din man går ner på knä och friar till dig ikväll, vem vet ? Kramar och lycka till med kärleken ♥️

  Jennie 2017-08-26 19:35:59
  Svara
 • Blir så avundsjuk!! 🙂 <3 njut ordentligt! De är du värd. Vad jobbar han med? 😉

  Johanna 2017-08-26 19:26:35
  Svara
 • Alltså känner bara fy fan vad du förtjänar detta.

  Rebecca 2017-08-26 19:05:19
  Svara
 • Blir verkligen varken irriterad eller arg. Blir bara glad för andras skull. Är nog väldigt vanligt med svenska avundsjukan men vi med utländsk bakgrund är vana med att bli uppvaktade på detta sätt och kan då glädjas med/åt andra. Njut ordentligt. Det är du värd efter allt. Kram

  Maja 2017-08-26 17:57:01
  Svara
 • VÄSKAN?!! Och ni är så fina tillsammans, njut njut njut av er helt underbara weekend!

  Ellen 2017-08-26 17:49:24
  Svara
 • FYYY vad du förtjänar det Elin!! Luta dig tillbaka och bara njut;) kram på er<3

  Felicia 2017-08-26 17:39:49
  Svara
 • Wow så härligt! Kan vi inte få veta mer om din kille?

  Jos 2017-08-26 17:31:56
  Svara
 • Haha det låter som om du är tillsammans med min man..;) Han är precis likadan. 🙂
  Njut av varandra och Paris. Bra män växer inte på träd. KRAM ♡

  Ann-Sofie 2017-08-26 17:26:53
  Svara
 • Hoppas verkligen inte att någon blir arg eller irriterad!! Jag blir BARA lycklig och varm i hjärtat över att läsa och se hur fantastiskt du blir behandlad och vad du får uppleva! Helt underbart. Känns som att läsa en romantisk bok varje gång man går in på din blogg och det är helt underbart. Önskar att alla män var som din och att alla kvinnor fick uppleva vad du upplever! All lycka till dig ❤️

  Linn 2017-08-26 17:25:29 http://nouw.com/linnotterbeck
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!