när en dröm blir sann

Alltså, hej finisar!

Jag är helt stum, saknar ord och pendlar mellan gråt och stressnivå 100. Jag fick reda på att vi skulle till Paris i torsdags och mer än det visste jag inte. Jag blev såklart överlycklig, Paris är den staden efter Stockholm jag älskar mest. Jag känner mig hemma i Paris och den staden är så romantisk, kärleksfull och jag känner alltid att jag är i en saga när jag kommer hit.

Den obligatoriska räkmackan  med öl på Arlanda. Måste vara den dyraste räkmackan i hela Sverige men den är ett måste.

Älskar mitt hår nu, Emelie på Hairtalk gjorde ett magiskt jobb sist. Sedan fick jag till en sista minuten spraytan hos Linda på Miss Fancy – thaaaaaaank gooood!

Om ni inte har ätit chipsen från Larssons, gör det – dom är magiskt goda!

Okej… nu kommer vi till det sjukaste. Mitt drömhotell of all time är Peninsula i Paris. Jag följer dom på Instagram och jag gillar varje bild på allt dom lägger upp. Människan tog mig HIT, förstår ni? Jag är en hotell-älskare och kan lägga en förmögenhet på fina hotell men Peninsula har alltid varit drömmen, HAN tar mig hit.

Detta hotell är så sanslöst vackert!

När vi åker upp i hissen och kommer in i rummet så förstår jag att vi ska på i taksviten på Peninsula. Seriöst? Jag dör…

Det var så kul när jag stod på ena (av-3)  balkonger så ser jag en för snygg karl som står på andra balkongen – då var det min helt fantastiska underbara man.

Vi bytte om snabbt och jag hade min underbara klänning från By Malina (ad-link)!

Här har vi utsikten från hotellet, jag blir helt varm i kroppen när jag stod här. Den pampigaste byggnaden av dom alla, en kväll i Paris med mannen i mitt liv – kan man bli en lyckligare tjej?!

Vi åt på en underbar restaurang som heter ”Beef Club” som jag måste rekommendera. Jag har aldrig ätit så gott kött i hela mitt liv, servicen var helt outstandig och det var en av do romantiska stunderna i mitt liv.

Här har vi livets man, min bästa vän och den person som jag känner en enorm kärlek för. Jag är så tacksam, tacksam för varje dag som går. Inte bara just nu, här i Paris utan även alla andra dagar – du är precis lika underbar i vardagen när vi äter korvstroganoff framför ”Sommar med Ernst” som du är här; på ett av världens lyxigaste hotel, i en taksvit framför en magisk frukost!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Brukar aldrig ta mig tiden att kommentera på någon annans blogg (tyvärr), men jag känner bara att jag var tvungen den här gången. Du ser så fantastiskt lycklig ut och ni är så otroligt fina tillsammans! Och du om någon förtjänar verkligen detta! Kan inte annat än önska att detta blir jag en vacker dag…

  Elin 2017-08-28 18:02:42
  Svara
 • Hej Elin

  Grattis✨✨✨det är alla värda tycker jag. Verkar som ni båda har prickat rätt.

  Nu till min fråga?Var kommer dina fina skor ifrån?

  Kram

  Christel 2017-08-27 12:00:36
  Svara
 • Gud vad du förtjänar det här ! ❤️
  Det spelar ingen roll vad man tjänar eller vad man jobbar med. Jag är så trött på svensk jantelag. Man blir ifrågasatt om man tjänar pengar och är framgånsrik, vem bryr sig vad han jobbar med. Jag blir så glad av att se dig lycklig istället. Kram

  Louise 2017-08-26 16:13:06
  Svara
 • Men åh vad härligt! Du förtjänar verkligen den här lyckan.

  Cami 2017-08-26 15:53:13
  Svara
 • Så romantiskt! Jag har själv aldrig varit i Paris, eller jo men bara mellanlandat men det gills inte. Accosiera alltid Paris med 40-tal, som om tiden har fryst till, varför vet jag ej, det ser väldigt vackert ut!

  Blir lite paff över kommentarerna, så har man en inkomst utöver det vanliga så har man en ”skyldighet” att berätta vad man jobbat med? I min värld pratar man inte om pengar så, men alla är vi olika.
  Ha en fortsatt härlig semester nu!

  Helen 2017-08-26 15:10:16
  Svara
 • Men Gud vad alla tjatar om pengar, spelar väl ingen roll om han är miljonär eller köper prestenter på kreditkort, varför spelar det någon roll? Vill man ge personen man älskar fina presenter så gör man det oavsett om det är en resa till Paris eller en middag på kvarterskrogen. Helt ointressant att veta vad han tjänar. Det är väl dessutom inga bloggare som redovisar sin/partnerns ekonomi för att de köper prylar eller åker på resor.

  S 2017-08-26 15:08:32
  Svara
 • Haha åh, det är så osvenskt att bli bortskämd på det här sättet! Låter underbart! Njuter av bilderna, visa mer!!! 🙂

  Cissi 2017-08-26 14:56:52
  Svara
 • Ser härligt ut

  ErikaJ 2017-08-26 14:15:03
  Svara
 • Alltså nu får du nog berätta vad han jobbar med? Att ha så här mycket pengar hör ju inte direkt till det normala!?

  Malin 2017-08-26 13:58:03
  Svara
 • Ojojoooj! Så underbart! Var kommer alla pengarna ifrån är ju min stora undran?? Är han prins under cover? Hihi(skojar lite) 😀

  Anjelika 2017-08-26 11:06:14
  Svara
 • Men åh så underbart!! Drömmen ju❤️

  Anna 2017-08-26 10:16:39
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!