god morgon paris, frukost, drömklänning & han

God morgon mina älsklingar!

Hur mår ni idag? Jag är värdigt skakig, trött och helt tömd på alla känslor. Jag har fortfarande inte fattat det, jag är fortfarande i min saga som jag inte vill lämna. Jag måste säga det igen, tusen tack för all kärlek ni har gett oss – jag är så otroligt rörd och tacksam att ni finns. Dock har jag sett några riktigt onödiga kommentarer, jag förstår faktiskt inte varför?! Jag tycker det är taskigt, riktigt onödigt taskigt. Denna resa hade min kärlek planerat sedan juni, han visste redan då att han ville fria till mig. Han har planerat detta in i minsta detalj och att han har kunnat hålla inne detta så länge är sjukt. Som jag skrev i våras, är det rätt så är det lätt. Det här var vår förlovningsresa, en resa man gör en gång och en resa som symboliserar den fantastiska kärlek vi har för varandra. Med det sagt så hoppas jag att vi tjejer kan stötta varandra, lyfta varandra och dela kärlek med varandra istället. När jag mådde som sämst så fick jag bara kärlek och stötting, men när jag är som lyckligast på jorden så ska jag få skit?! Låt oss fundera på det.

Är det någonting som jag älskar så är det frukostar. På både Peninsula och Shangri La så var frukosten helt outstanding, dom gör helt magiska ägg. Jag blev så sugen på porslinet, nu kostar väl just detta en förmögenhet men jag har sett gammalt porslin på Cervera som jag vill kika in. Har ni sett det någon annan stans? Så sugen på att köpa hem ett set.

Att få sitta i morgonrock framför en sminkspegel och locka håret – det är lyx!

Vi åt lunch på ett hotell som heter ”Plaza Athénée”, ni känner säker igen det. Jag åt en tryffelpasta som var extremt god, dock var servicen under all kritik – men maten var grym så det väger upp. Det är varmt i Paris nu, 30 grader står temperaturen på, tänk då i en storstad i solen – det blåser ingenting heller så det är tungt att röra sig i stan. Senast jag var i Paris var i februari, då höll jag på att frysa ihjäl, haha ingen mellannivå på mig inte.

Byggnader, jag är frälst i gamla byggnader!

Han!

Jag bar en helt underbar klänning från Valerie. Jag kände mig som milliondollar med denna klänning, den sitter som en smäck och är så skön. Aldrig känt mig så vacker tror jag!

Jag är verkligen sämst på att beställa in drinkar, i alla fall åt min själv. Jag vill ofta testa någonting nytt och det resulterar alltid att dom smakar illa. Jag fick någon champagne drink med typ gurka?!!! Den var inte uppiggande men äsch, det gick ner – haha!

Den här synen kommer jag aldrig tröttna på, vilken byggnad. När vi satt uppe på terassen så sa båda att det kändes som en filmduk som var framför oss. Att se floden, Paris nattliv började ta form och Eiffeltornet som glittar – magiskt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
34kommentarer
 • Elin, det är så befriande att se en tjej som tror lika mycket på den stora kärleken som en annan. Vet du, jag blev överkörd av mitt ex och tänkte att jag rakt av skulle skita i alla män. Av en slump någon månad senare träffade jag min nuvarande kille och redan efter två veckor visste vi båda att det var kvalité på det vi hade. Med facit i hand, två år senare, hade jag rätt. Han är den mannen jag väntat på i hela mitt liv. Han behandlar mig som en prinsessa VARJE dag. Inte med dyra medel, men det skulle han definitivt göra om han kunde.
  Om framtiden sedan skulle förändras så ja då gör den det. Då har både du och jag, och alla andra tjejer i samma sits fått leva vår dröm.
  Vi lever ju för fan bara en gång och det lär vi göra till fullo. Vill man ha något så kan man få det.
  Från botten av mitt hjärta, stort stort grattis fina du. Det här är du verkligen värd❤️

  Desirée 2017-09-04 08:26:04 http://www.nouw.com/carolinadesiree
  Svara
  • Svar på Desirées kommentar.

   Åh, tusen tack för att du delade med dig 🙂 Jag har fått en helt annan syn på kärlek, det är magiskt. Så glad för din skull och så underbart att vi kan vara glada för varandra

   Elin Johansson 2017-09-11 11:49:44
   Svara
 • Stort grattis till förlovningen ❤️ Vilken sagoresa din blivande man givit dig! Är så glad för din skull. Tack för att du delar med dig så öppenhjärtigt i din blogg, det är fantastisk så glad man blir av att ta del av din resa och kärleken till din fästman❣️❣️❣️ Du är värd det bästa, negativa kommentarer är inte värda att lägga tid och energi på. Stort lycka till nu och det ska bli jätteroligt att få följa dig nu när det vankas bröllop och allt ?

  Anna 2017-08-30 22:27:22
  Svara
 • Jag träffade min sambo för 3 år sedan, efter 3 veckor bodde vi ihop och bara 5 veckor senare tömde jag huset på mina saker och flyttade in permanent. Oj så många som kom med ”välmenande” kommentarer och oj så många som är bittra på att vi fortfarande är ihop och är lika klängiga som de första veckorna. Så fort vi båda skiljt oss (lite knepigare här i sydamerika) ska vi gifta oss och jag kan knappt vänta! Efter att vi båda tagit oss ur dåliga förhållanden känner vi äntligen harmoni.
  Skit i all negativitet, du är verkligen värd ditt lyckorus!

  Cami 2017-08-30 17:49:30
  Svara
 • Bästa Elin, stort grattis till er båda. Jag vet vem din fästmans ex är och jag kan säga herregud vilken tur att han träffade dig, vilket upplyft. Om ditt ex är ett as så kan jag meddela dig att ni har en på varsitt håll ? Jag har aldrig sett ett mer passade par för varandra som ni två , strunta i dom avundsjuka och bittra människorna. Njut, lev i nuet och ni har verkligen bevisat att kärleken övervinner allt. Massor med kramar och lyckoönskningar i framtiden!!!!!!

  S 2017-08-30 16:01:00
  Svara
 • Stort grattis, hehe ja har läst din blogg än tid, och bara visste det? det syntes från början han var din familj❤️lycka till och tack för den värme din blogg o du skänker
  Kraam/emma

  Emma 2017-08-30 08:22:37
  Svara
 • …vill höra mer…när kommer nästa inlägg? 🙂
  Kram Albertina

  Albertina 2017-08-30 00:33:25
  Svara
 • Grattis till er. Sjukt inspirerande med människor som vågar älska. Det kräver mod. Det kräver ännu mer mod att våga älska när man blivit sårad. ❤️ Förstår att du ev tar åt dig av taskiga kommentarer men om du kan, försök se på dom med medkänsla för dom är olyckliga. Människor som mår bra behandlar aldrig andra dåligt. Och om du inte kan se på dom så låt dom inte påverka din lycka. Va lycklig och kär. Det gör världen till en bättre plats men modiga människor som öppnar sitt hjärta ❤️

  Jonna 2017-08-29 19:22:45
  Svara
 • Jamen grattis gånger tusen till er!!! Så fint verkligen 🙂
  Har inte läst bittermuttornas kommentarer och gör det heller inte men kan väl tänka mig vad de handlar om.. Så, mina föräldrar gifte sig när de var 19. Som en nu 22-årig tjej kan jag anse att det var väl.. Hastigt. Skulle ALDRIG ha gift mig så ung som de var. Men, de håller ihop ännu och är kära som ingen annan det ser jag ju. För nån månad sedan talade vi om äktenskap med mina föräldrar och då ifrågasatte jag deras hastiga drag de gjort och fick ett svar som egentligen va väldigt logiskt. Att gå in i ett äktenskap är ett val man gör. Det valet hamnar man göra VARJE dag livet ut efter det. Det handlar om att två människor VILL vara ihop och att de VILL jobba hårt även när det blir jobbigt. För det blir det, jag har hört alla gräl mina föräldrar haft. Det spelar ingen roll om man gifter sig efter ett år ihop eller efter tio år ihop. Skillsmässa kan komma när som helst då ena partnern inte mera vill. Så är det bara. Att anse att detta är förhastat eller vad än det är som väckt bittermuttorna i sina gråttor, är dumt, för det handlar inte om hur eller när eller var man förlovar eller gifter sig utan om att båda vill och att båda är redo för alla upp-och nedförsbackar att man vill dela resten av sitt liv med den personen. Vad som sen händer i framtiden vet ingen, och därför ska man lyssna på magkänslan och göra som man känner att man mår bäst av. Man ska göra det man blir lycklig av!
  Så all lycka till er Elin, du har hittat ett riktigt kap! Ta hand om varandra och NJUT av lyckan!

  Lise 2017-08-29 14:55:49
  Svara
 • Herregud, vilken jökla sagodröm! Jag kan förstå avundsjukan som pyr här inne i kommentarsfältet, att fp uppleva en kärlek som är så ren och självklar är något magiskt och har man aldrig upplevt det så kan man heller aldrig förstå den där känslan! Var lycklig, njut, skrik ut lyckan till hela världen den där lilla bittra procenten tar vi med all sannolikhet kål på med kärlek! En sak till: jag önskar att jag hade så va bra händer så jag kunde. Öra upp en sån underbar ring, men tyvärr har jag bara mina små prinskorvar, men man kan ju inte få allt ??

  Emmamaria 2017-08-29 14:04:48
  Svara
 • Alltså GRATTIS Elin, du är så värd allt! Och såå fin du var i din klänning!

  Josefine 2017-08-29 13:34:33 http://scandicave.se/
  Svara
 • Stort GRATTIS Elin! Vilken underbar resa det måste ha varit; ett minne för livet! 🙂
  Jag förstår att du blir irriterad över en del kommentarer och några är säkert bara lite vanlig missunnsamhet som nog alla kan känna ibland (men då borde man kanske bara tänka det tyst för sig själv, ja). Men några bottnar nog helt rätt och slätt i egna erfarenheter och iakttagelser -vi är fler som varit unga och kastat oss in i ett äktenskap för att det just kändes rätt! 🙂 😉 Det kan förstås gå både gå bra och dåligt och givetvis lär man sig saker för varje år man lever här på jorden och det är lätt i efterhand att säga att man ”var ung och naiv” tidigare t.ex. Dock mottas det sällan väl av andra, när man vill varna i sådana här lägen, men det enda jag vill ha sagt är att avsikten kan vara god ibland, även om det egentligen inte finns något bra sätt att framföra den på. Men de som verkligen bryr sig, försöker ofta framföra det ändå…. Som min mamma sagt ett antal ggr under mitt liv ”Du vet väl vad du gör nu?” och så har hon plirat på mig med en alldeles särskild blick. 😉
  Kram på dig!

  Rebecca 2017-08-29 06:36:48
  Svara
  • Svar på Rebeccas kommentar.

   Håller med dig och förstår, samtidigt som man liksom lär av sina erfarenheter och inte av andras! Är ju det som är tjusningen med att leva typ 🙂 Så tycker faktiskt inte att något annat än hurra-rop passar i en sådan här situation! Visst att det säkert finns äldre läsare med mer erfarenhet som menar ”väl” men sin kommentar, samtidigt som sådan välmening tyvärr bara blir konstig i en sådan här situation enligt mig. Oavsett vad som händer i framtiden (i så väl Elins som alla andra unga förälskades äktenskap) så är det ju knappast så att man ångrar det som varit bara för att äktenskapet ej höll livet ut. Sen är det många äktenskap som håller med (!) så även om folk skriver i välmening blir tyvärr eftersmaken både bitter och opassande…

   Annie 2017-08-29 11:50:25
   Svara
   • Svar på Annies kommentar.

    Håller med och tror som du att vissa kommentarer nog är av omtänksamhet, men tycker också att man ska hålla tyst. Alla måste få leva sitt liv, och man kan faktiskt leva ett liv där man vågar – man måste inte köra safe hela tiden.:) Jag är helt övertygad om att Elin och hennes A kan göra den bedömningen själva, och vi måste komma ihåg att som personer som endast läser bloggen får vi bara se en liten del av deras förhållande. Och Grattis igen Elin! 🙂

    Linda 2017-08-30 07:59:06
    Svara
 • Vilken underbar fästman du har! Och han är lyckligt lottad som har dig, stort grattis till er båda!
  Kan knappt vänta tills bröllopet, du kommer vara en helt magisk brud ?
  Kram!

  Jennifer 2017-08-28 23:36:04
  Svara
 • OMG säger jag bara! ?Vilken dröm helg?? Jag säger bara; JAG är avis?❤️?( ja jag har sambo,men jag är avis ändå??) Å tro mig ingen hade tackat nej till att få uppleva denna helg som du har fått uppleva med din drömman!! Stort grattis till er båda! Alla som skriver negativt är bara så otroligt avundsjuka! Störst av allt är kärleken❤️ Älskar att du vill dela med detta med oss! Njut av att ni har funnit kärleken, det är ni båda värda❤️❤️❤️ Stort grattis igen ❤️

  Josefina 2017-08-28 18:51:35
  Svara
 • trist att se så många här som är så naiva, bara för att man ifågasätter något betyder inte det att man kritiserar – tvärt om visar det på att man faktiskt vågar bry sig. jag är en mångårig läsare av din blogg Elin och vill ditt bästa, därför tycker jag att du förtjänar att höra ett annat perspektiv än blinda lyckoönskningar. pengarna har ingenting med avund att göra, materiella ting är kul men bör inte spela någon roll för sann kärlek. hoppas att den finns trots alla gåvor och att jag inte kommer behöva se tillbaka på det här inlägget och tänka ”vad var det jag sa” (och att det inte blir bråk om vems sakerna egentligen är). Det behövs många år för att faktiskt lära känna en människa, att underskatta det är att underskatta sig själv. Önskar er lycka till ❤️❤️❤️

  Sara 2017-08-28 17:55:25
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Men, tror du på allvar att någon vill höra ”goda råd” och ”andra perspektiv än lyckoönskningar” när man blivit friad till av den man är kär i? Oerhört klumpigt och onödigt att uttrycka annat än lycka under en så stor dag i en annan människas liv.

   Carro 2017-08-29 16:03:00
   Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Åhhh, vilken drömmig helg ni haft ❤️ Vilka fina minnen ni skapat ❤️ Önskar er all lycka!!! Elin, läs inte ens de negativa kommentarerna!!!! Jag var 21 år träffade en elva år äldre man, flyttade in i hans lght tre månader senare! Fick många pekpinnar från såkallade skeptiker ( by the way, va tråkigt det verkar vara att leva livet så…) att så kan man inte göra, hur vet du att detta är på riktigt efter så kort tid blablabla… Men som vanligt sket jag i dessa skeptiker och gick min egen väg… Detta är nu sjutton år sedan… två jättefina döttrar har vi fått… Och om två veckor flyger vi ner till Paris och fira bröllopsdag jag och min älskade make, lyckligare och kärare än någonsin ❤️ Så tro på kärleken, önskar er två all lycka!!! Och vilken fin och omtänksam man du funnit Elin! Kram

   Marina 2017-08-29 08:55:53
   Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Jag är också skeptisk som person och hade det varit min bästa vän hade jag nog sagt likadant för att jag bryr mig om henne.
   Men detta är ju en blogg och vi vet ju ingenting mer än vad som visas i inläggen. Därför kanske man inte ska lägga sig i.

   ErikaJ 2017-08-28 22:28:00
   Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Även jag är en mångårig läsare och jag brukar inte lägga energi på andra individers svar, men med denna kommentar kunde jag inte låta bli. Jag skulle inte kalla mig själv naiv, eller de andra som har lyckönskat Elin och hennes fästman. Känner du att du är så nära Elin efter alla dina år som läsare av bloggen att du har rätt att ifrågasätta hennes omdöme? Om du tror att hennes fästman har köpt dessa gåvor enbart för att hon ska falla pladask har du i mina ögon helt missat vad deras kärlek handlar om.
   Oavsett presenter eller ej, några månader eller 10-årigt förhållande med barn, att ha känt en partner i många år behöver nödvändigtvis inte betyda att man känner hen utan och in. Alla är olika, vissa delar mer än andra, vissa ljuger andra är ärliga, ålder på ett förhållande behöver inte alltid innebära trygghet eller en garanti för att inte bli sårad.
   Så jag vill inte kalla det naivitet, utan snarare en lärdom av livet.

   Helen 2017-08-28 19:03:21
   Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Jag tror också att några ifrågasätter får dom bryr sej. Men tex min syster flyttade ihop med sin sambo efter en vecka och nu har dom varit tillsammans många år. Det är ditt liv och det här är ditt öde. Så fint. Man måste våga tro och ta emot kärleken när den kommer. Stort grattis. Njut av den här tiden ni är så fina kram.??

   Maria 2017-08-28 18:19:56
   Svara
 • Fina Elin!
  Du ska inte behöva förklara dig! Även om jag inte känner er så märks det ju lång väg att ni är ämnade för varandra!
  Och det är oförskämt att fråga vad han jobbar med och vart pengarna kommer ifrån, det angår faktiskt inte oss.

  Jag är så glad för er skull, all lycka med ert fortsatta liv tillsammans Elin och André! ?❤️ ?

  Christine 2017-08-28 16:06:34
  Svara
 • Så himla tråkiga kommentarer, strunta i dom! Jag går igenom en separation just nu och orkar inte med kärlek, men när jag såg din ring och att han friat blev jag så glad för er skull. Stort grattis!! Är det rätt så är det

  Anna 2017-08-28 15:24:54
  Svara
 • ”När jag mådde som sämst så fick jag bara kärlek och stötting, men när jag är som lyckligast på jorden så ska jag få skit?!”

  Nej, det är ingen bugg… Det var bara två kvinnor som hade samma smarta tanke, att citera 😉 för denna mening som du har skrivit har så mycket slagkraft och har en poäng av dess like.

  Helen 2017-08-28 14:27:10
  Svara
 • Stort Grattis till er båda!!!! Länge leve kärleken!!
  Så så glad för dig, för er!!
  <3 all lycka till nu med planeringen till bröllopet, Bröllopet och resten av ert liv tillsammans..

  All the Best!!
  Victoria <3

  Victoria 2017-08-28 14:13:20
  Svara
 • ”När jag mådde som sämst så fick jag bara kärlek och stötting, men när jag är som lyckligast på jorden så ska jag få skit?! Låt oss fundera på det.”

  Så himla bra formulerat om hur vissa inte kan unna andra lycka! Vill önska er allt gott och stort stort grattis till er! Vilken drömhelg!!

  Madde 2017-08-28 13:09:56
  Svara
 • Jag låg i sängen och följde din instastory med spänning, när ringen kom upp så började jag storgråta. Så otroligt fint!! Klart att alla tjejer är avundsjuka på din magiska saga (inkl. jag själv), men det utesluter ju verkligen inte att man kan glädjas med er på samma gång. Jag är f.d. kollega med idioten som är ditt ex och är så glad över att du har hittat någonting så här mycket bättre, du är verkligen värd någon som ser dig för den fantastiska människa som du är. All kärlek och lycka till er! <3

  Anna 2017-08-28 13:01:10
  Svara
 • Väldigt onödigt att vissa skriver taskiga kommentarer….försök ignorera dem! Klart du och ni ska njuta av er lycka!! Jag och mitt ex förlovade oss efter att vi känt varandra i 6 månader. Sen gifte vi oss, och fick tre härliga barn! Numera är vi ”lyckligt skilda” (som så många andra) och det är ingen big deal. Men att man förlovar sig efter 6 månader, 6 veckor, 6 år eller kanske inte alls – det har ingen annan med att göra! Kram och njut av er kärleksbubbla!!

  Anna 2017-08-28 12:50:51
  Svara
 • Fina Elin,

  Kom ihåg att dessa personer grundar sina kommentarer på både avundsjuka och okunskap. De saknar insikten om att alla relationer är unika och att det där förelagde skit-receptet om att man ska göra ditt och datt i en viss ordning inte stämmer. Om det fanns ett perfekt recept skulle ju alla som ”följde” det hålla ihop och så är inte fallet. Att ha egenskapen och erfarenheten i livet att lyssna på sitt hjärta och köra på det man själv känner är rätt är det ENDA som är viktigt. Den har du och inte dessa personer. Du vinner. Det är också du som precis upplevt detta, låt ingen skita ner det. Så glad för din skull!

  Jennifer 2017-08-28 12:49:56
  Svara
 • Supergrattis till dig och din Karl, ni är så fina ihop! Sjukt trist med dåliga kommentarer, helt rätt av dig att skriva att det är dags att vi tjejer backar varandra! Go Elin!

  Emilia 2017-08-28 12:46:09
  Svara
 • Tyvärr är det många som inte riktigt tål när andra är lyckliga och glada, vilket jag tror grundar sig i avundsjuka!
  Njut och må gott (och skit i alla surisar)! 🙂

  Carro 2017-08-28 12:35:13
  Svara
 • Så himla glad för din skull. Du förtjänar all lycka! Och det verkar minst sagt som att du hittat ditt livs kärlek, man har ju aldrig sett dig såhär lycklig förr ☺️ Skit i dom negativa kommentarerna även om de är svårt. Det betyder ingenting, det enda som betyder nått är att du ska GIFTA DIG MED DIN DRÖMKILLE!!! Herregud det är sååå stort. Grattis!!

  Hanna 2017-08-28 12:31:37
  Svara
 • Så tråkigt att folk ska bete sig illa. Jag kan verkligen inte förstå hur andra människor kan tro sig ha rätten att försöka bestämma andras liv och val! Jag är glad att du är glad! Det är ju det viktigaste!! GRATTIS och så vackra ni är ❤️

  Nathalie 2017-08-28 12:27:32 http://naatly.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!