jag är tillbaka

God morgon underbara ni!

Hur mår ni? Jag mår som ett överkört tåg ungefär, nej men jag är väldigt trött och jobbar väldigt intensivt denna vecka. Det är Fashion Week här i Stockholm och jag kommer inte kunna tacka ja till så mycket denna gång just för att jag har fullt upp på salongen samt åker jag iväg till Grekland på söndag. Jag och min kärlek ville ta en semestervecka till efter sommaren för att vila, ligga på en solstol och äta frukt. Men också för att kunna smälta och njuta utav helgen i Paris och fira vår förlovning. Så ni får jättegärna hänga med där också, kommer bli så härligt.

Det är lite småsaker som händer denna vecka, ska Fashion Week imorgon samt på kvällen ska jag ta med min kärlek till hans första blogg/skönhets party, kommer bli jätte roligt. Det är som sagt kaosdagar på salongen men jag hoppas ni har en härlig vecka i alla fall, vi hörs senare! PUSS

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Fin du är i håret! 🙂

  Johanna 2017-08-31 20:07:07 http://nouw.com/johannashouse
  Svara
 • Hej!
  Grattis igen! All lycka till er! <3 <3 <3
  Jag har också en fråga, eller en hop av frågor gällande leave-in. Kanske dags för en frågestund snart? 🙂
  Jag undrar vad skillnaden är på hårolja, leave-in balsam, silkesdroppar och silikondroppar? Vad gör de olika för skillnad, alltså vad de har för effekt i håret? Jag tror mig ana att hårolja ska "ge näring" till håret och helst ska läggas i fuktigt hår, men gör det någon nytta i torrt hår, förutom glans? Kan molekylerna ta sig in hårfibrerna när håret är torrt? Och silkesdroppar, vad är det ens för något och vad gör det för nytta? Vilken av dem är bäst/nyttigast för håret, vilka kan man kombinera och vilka föredrar du? Är det kaka på kaka att lägga leave-in balsam och olja, om t ex båda innehåller värmeskydd? Tacksam för svar när du hinner.
  Ha det bäst i Grekland! <3 <3 <3

  Katrin 2017-08-31 16:48:01
  Svara
 • Hej Elin! Jag har en fråga till dig angående varmluftsborste som jag hoppas du kan svara på. Min kompis fönar sitt hår dagligen med en varmluftsborste och resultatet på henne blir jätte fina lockar och ett stort fint svall som sitter i flera dagar. Jag har själv testat den och hon har försökt göra på mig men mitt hår reagerar inte på den? Det är lika platt som innan även fast vi försökt länge. Vad beror det på? Beror det på att jag har naturligt platt och luftigt hår (dock väldigt väldigt tjockt) och att hon har tunnare men ett lockigt självfall? Tycker det är sååå snyggt och skulle så gärna kunna föna så själv! Tacksam för svar och hjälp. 🙂 Mvh Elin

  Elin 2017-08-31 10:57:57
  Svara
 • Grattis till förlovningen! ? Kan du inte skriva lite historia om er, hur ni träffades, hur länge ni varit tillsammans?
  Tack för en bra blogg! ?

  Sara 2017-08-30 20:47:46
  Svara
 • Grattis till förlovningen ✨ vilken lycka ✨ och njut av eran resa till Grekland, själv åker vi till Rhodos 1 oktober ☀️
  Nu till min fråga… det är snart tid för klippning och färgning, men skulle gärna vilja ha lite tips hur höstens trender ser ut? Jag har tunnt och fint hår, ca 5 cm under örat rakt avklippt. Men är såååå trött på det, har du tips och idéer vad jag kan göra?
  Kram ?

  Josefine 2017-08-30 20:10:58
  Svara
 • Hej Elin! Kan inte du skriva lite om dina tankar kring New Wash ?! Vore intressant att höra. Har många kunder som frågar och jag är sjölv väldigt skeptisk. kram

  Josefin 2017-08-30 19:49:00
  Svara
 • Vad kul med både fashion week och grekland! Hoppas ni får en fantastisk semester och att ni hinner smälta allt fantastiskt som har hänt!

  Josse 2017-08-30 11:22:53 http://finatander.se/
  Svara
 • Hej! Tack för en superbra blogg 🙂 Har en fråga som jag skulle vara jätteglad om du vill svara på. Jag har långt hår, ungefär ner till bh-bandet på ryggen, och har allt i samma längd. Har sparat ut det och har på senare tid när det börjat bli så här långt tyckt att det börjar kännas tungt och livlöst. Det blir platt i hårbotten och ”stort” och tjockt i längderna. Gick till frisören för att få det lite uppklippt och göra en frisyr av det. Hon påstod då att mitt hår var för långt för att klippa upp! Gick bara att göra på kortare hår sa hon. Och eftersom jag vill behålla längden blev det inget av det. Hon klippte lite och kortade av håret vid ansiktet, men ärligt talat märker jag knappt nån skillnad. Har fortfarande samma problem som tidigare, att håret är tungt och ful form. Vad ska jag göra tycker du? Måste det kännas såhär tungt och oformat bara för att jag har det långt? Älskar att ha långt hår och är inte sugen på att gå tillbaka till en kort eller mellanlång frisyr. Vet inte vad jag ska ta mig till. Tusen tack för ditt svar!

  A 2017-08-30 10:08:17
  Svara
  • Svar på As kommentar.

   Hej!
   Jag har långt hår, till midjan, och väldigt tjockt. Har det uppklippt med trubbiga toppar och det går jättebra med långt hår. Blir fin form på håret med uppklippt (ej urklippt) och man kan föna det snyggt. Jag skulle gå till en annan frisör som kan sin sak. Kanske rådgöra med lite olika frisörer och visa någon bild till dem och fråga om det går att göra så med ditt hår. <3

   Katrin 2017-08-31 16:51:30
   Svara
   • Svar på Katrins kommentar.

    Tack för ditt svar! <3 Uppklippt med lite trubbiga toppar låter fint, och jag kan tänka mig att det passar bra på långt hår. Det får nog bli så att jag går till en annan frisör, känns bara lite tråkigt när jag nyss har klippt mig. Ärligt talat kändes hon jag klippte mig hos lite dissig mot långt hår, tyckte inte de var någon "riktig" frisyr osv. Och då kan det nog aldrig bli riktigt bra, även om jag går dit igen och är tydlig med vad jag vill. Tråkigt. Det med att visa bild är nog bra, jag har googlat runt lite. Har aldrig haft en tanke på att visa frisören bara, men det ska jag nog göra!

    A 2017-08-31 21:11:42
    Svara
    • Svar på As kommentar.

     Det kommer bli supersnyggt! Fråga några frisörer först, innan du bokar tid hos någon och känn av hur de är och vad de säger. Välj den som ger dig förtroende och en bra magkänsla. Kanske det finns före+efterbilder på t ex Instagram också. Lycka till! <3

     Katrin 2017-08-31 22:36:31
     Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!