MARIA NILA PARTY

Hej mina underbara vänner!

Jag har haft bloggen lite på hold denna vecka just för att jag är helt slut efter helgen, allt som händer och jag jobbar extremt mycket på salongen. Förr hade jag fått panik och mått riktigt dåligt att jag inte uppdaterat enligt schema men efter att jag gick in i väggen för några år sedan så tänker jag att kvalité är bättre än fattiga inlägg bara för att.

Men igår vänner, då tog jag med min galet snygga fästman till Maria Nila party på Eric Ericssonhallen. Först och främst, vilken underbart fin lokal – herregud. Det första jag såg är att för varje #marianilaparty så donerar dom 50 kr till ”The Perfect World Fondation” – fantastiskt bra.

Mannen i mitt liv. Jag vill verkligen tacka alla som kom fram, tog kort, hälsade och alla som gratulerade oss – vi är så tacksamma. Jag har aldrig varit såhär lycklig, blir tårögd bara utav att skriva det. Det var extra härligt att få ta med min karl på detta, man ska dela allt med varandra här i livet.

Jag träffade såklart på min älskade Felicia, mitt lyckopiller!

Det firades att Maria Nila har kommit ut med fyra veganska hår-waxer!

Dör-snygg-döden!

Vi fick också blanda till eget schampo och balsam att ta med hem!

Jag hade på mig en kjol och en polo från Valerie, kände mig så fin igår. Jag invigde Chanel väskan och ringen satt som en smäck!

Fantastiskt fin lokal. Det var väldigt mycket folk men ändå kändes det rymligt och öppet!

Fick kramas lite mer dessa pärlor också. Nu ska jag jobba klart på salongen och ikväll kommer min bästis hem till oss och ha myskväll för på söndag åker jag och min karl till Grekland. Tusen tack Maria Nila och Vass PR för ett jättebra event, ha en underbar fredag vänner. PUSS

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Tror inte man behöver vara gravid för man håller handen på magen…det är väl ringen hon vill visa 🙂 dessutom har hon skrivit att hon inte är så mycket för barn?Men vem vet jag kanske har fel 🙂 Tiden får utvisa…

  Anna 2017-09-02 15:57:37
  Svara
 • Fina ni är ❤ Man kan ju inte låta bli att undra över ”handen på magen” bilderna. Kan det vara något på g? ?

  Christine 2017-09-02 09:58:04
  Svara
 • Gud, Elin. Måste bara säga några saker. Nr 1, du är SÅÅÅ fruktansvärt vacker. Alltså, verkligen en riktig skönhet. På utsidan och du verkar vara det även på insidan. Har följt dig länge och vet hur krossad du var för inte alls så länge sen. Jag vill bara säga att när jag såg den första bilden du la upp med din nya kärlek blev jag SÅ glad. MEN alltså nu.. när du la upp bilder och videosnuttar från Paris.. Då blev jag verkligen SÅÅÅÅHÄR glad istället. Verkligen genuint glad för din skull, just för att du verkar vara en fantastiskt tjej och du förtjänar allt det du upplever just nu. Din blivande man är så fin och ni är världens finaste par. Du STRÅLAR!! Njut av livet och kärleken, du förtjänar det x1000. Är verkligen genuint glad för din skull haha, låter ju helt sjuk i huvudet när jag inte känner dig. MEN jag ville bara säga det :* KÄRLEK.

  Natalia 2017-09-01 22:56:28
  Svara
  • Svar på Natalias kommentar.

   Men alltså, wow – vilken helt underbar fin kommentar 🙂 Så glad att just du följer min blogg. Tusen tack fina du, KRAM

   Elin Johansson 2017-09-11 11:51:03
   Svara
 • Gud vad fin du är och stort grattis till förlovningen?. Ryktet går att nr 3 är påväg ???;)

  Eva 2017-09-01 21:21:12
  Svara
 • Så himla fin är du ? La märke till att du tar dej på magen , gravid kanske ?? ♥️

  Jasmine 2017-09-01 19:06:35
  Svara
 • Många händer på magen, kan det vara ett litet tecken? ?

  Emelie 2017-09-01 17:56:32
  Svara
 • Underbart! Är så glad för er skull ❤️

  Nathalie 2017-09-01 14:34:07 http://naatly.se
  Svara
 • Hej, din ring är underbar! Är det blå topas?

  Jos 2017-09-01 14:25:43
  Svara
  • Svar på Joss kommentar.

   JOS, det är en ring från Efva Attling, en sorts Akvamarin sten: https://www.efvaattling.se/sv/artiklar/bend-over-ring-aquamarine.html?gclid=Cj0KCQjwiqTNBRDVARIsAGsd9Mrf1lFp7mZHsQ8z_bogFIHxWRq4SQFWZGHxSpcbYZsF-0WdMkCBd80aAoP-EALw_wcB

   Sannan 2017-09-01 19:11:02
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!