djup brun hårfärg när den är som bäst

inlägget innehåller annonslänkar

Hej vänner!

Nu sitter jag på ett plan till Grekland och tänkte passa på att visa er min fina kund Linda. Som vanligt på hösten så kommer alla djupa nyanser fram på tal och blondinerna går guldigare och brunetterna chokladigare. Jag har ljusat upp Lindas hår i omgångar, mörkat ner och ljusat upp men nu ville vi ha en mjuk chokladbrun nyans som skulle matcha hennes lob.

Jag är fortfarande för skiftningar och det är lite svårt att få med på bild men hon har ca 1-2 steg ljusare mot längderna och något kompaktare färg mot botten. Hon är snarlik i mörkhetsläge i sig själv så det kommer fungera jättebra att hålla färgen snygg hemma.

Här ovan har vi några produkter som hon han underhålla den höstigs färgen med. Alterna Caviar Infinite Color Hold serien är riktigt bra för färgade hår, älskar shine-sprayen (klick). Maria Nila är fortfarande överlägsen med färginpackningar och vill man få dom bruna nyanserna mörkare så kan du blanda tex ”Cacao” med ”Black” ca 70/30. Ju längre tid du har färginpackningen desto mer resultat. Jag lockade hennes hår med en 32mm locktång (klick) och lämnade toppen utanför för att få den spretiga känslan. Sedan sprayade jag i waxspray (nu 169 kr klick) samt drog igenom fingrarna i håret – Klaaarrrtt!!

Så snyggt och färgen på Lindas blus höjde upp hela helheten. Har ni några förändringar planerade i höst?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Inga förändringar, jag ska kämpa vidare att få min pixiecut att bli till långt hår! Inte färgat sedan november 2016, tänkte försöka vänta till efter nästa sommar att färga! (Då borde håret vara i rätt längd!) kämpa kämpa haha!

    Jennie 2017-09-04 07:38:52
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!