Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tips på solskyddsfaktor, Sand Repellent Body Spray SPF 50

När jag stod hemma och packade så försökte jag leta fram solskyddsfaktor som jag brukar få hem som pressbud innan sommaren. Eftersom min kropp inte skådat sol på typ två år så kände jag att jag måste smörja in tre lager för att inte bränna mig. När jag var yngre smörjde jag knappt in mig och stekte sista dagarna med sololja(!) kanske inte det smartaste. Men nu på senare år så väljer jag alltid SPF 50 och dom sista dagarna SPF30.

Men jag fick med mig denna bodyspray från Oriflame och jag måste säga att jag älskar den. Jag har testat flera olika sprayer från andra märken men dom är så kladdiga, känner inte att huden får något vidare skydd och i slutändan väljer jag lotion ändå.

Den är lika lätt som en hårspray om jag ska jämföra men den lägger sig som en sked med huden. Badar jag så ser jag ut den fortfarande ligger fast på huden. Nej men jag måste verkligen tipsa om denna, plus att den kostar 179 kr för 150 ml (klick-här)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Evy är bra med!

    ErikaJ 2017-09-05 14:56:31
    Svara

senaste från Mode

Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind