när man inte har så mycket problem

Hej vänner!

Som vi njuter, jag behöver verkligen dom här dagarna att bara koppla av. Här i Kolymbia är det så lugnt som det bara kan bli, det är ett vuxenhotel så det är inga barn som springer runt eller ungdomar som spelar hög musik utan alla verkar vara här för att koppla av och njuta utav varandras sällskap. Jag älskar kontraster, förra vecka var vi i Paris och hade den mest intensiva helgen man kan tänka er – både utav kärlek och upplevelsen i sig. Jag hade tänkt sätta mig ner nu på semestern och skriva om frieriet, hur allt gick till. En del kommer jag hålla privat för vår skull men vi har pratat så mycket om hur min kärlek planerade det och när han egentligen bestämde sig, ni kommer tappa hakan när jag berättar det – så sjukt.

Den här tunna klänningen köpte jag förra året och jag har använt den flitigt. Den fungerar perfekt till en härlig sommarkväll, som strandklänning eller bara slänga på sig när man har bråttom. Den är från Valerie, så skön och den är fjäderlätt!

Som ni vet så är frukostar det bästa jag vet. Här på Casa Cook har dom färskpressad apelsinjuice som vi är beroende av. Allt smakar så mycket mer utomlands, frukterna, grönsakerna är så fräscha och smakar ljuvligt!

Bröd, åh bröd i alla dess former är min stora last i livet. Om jag fick välja mellan pasta eller bröd så skulle jag välja bröd alla dagar. Här serveras det ett hav utav nybakat bröd varje morgon, tur att Emelie (pt) är tillbaka i Sverige så känslan blir plus minus noll. Vad är er last? Om ni fick välja, pasta, bröd eller potatis (pommes)?

Dock så är kaffet ingenting att hänga i julgranen. Vanligt filterkaffe måste dom ha tappat bönorna utanför och när man ber om en stark cappuccino så smakar den sump. Det kanske är vi svenskar som älskar det starka svarta, kaffet men jag ska nog börja ta med kaffekokare utomlands – haha. På tal om det, när jag var liten så åkte vi i familjen mycket utomlands. Mamma och pappa älskar starkt kaffe så pappa hade med sig en perkulator (kaffe-kokare) och några paket Gevalia i resväskan. Om man växer upp och blir som sina föräldrar så är den dagen nära för mig nu, haha.

Vi testade en tomat och basilika pasta till lunch igår, den var helt okej. Men jag måste berätta något kul, igår när vi skulle äta middag. Vi åkte in till Kolymbia (stad) för att äta någonting annat än på hotellet. Själva ”staden” är en gata med några enkla restauranger, massor med turistshoppar och souvenirer. Vart vi än gick så var det antingen tyskar, engelsmän eller svenskar. Men hur som, vi satte oss på något hak där servitörerna sprang som att en kväll vore halvmaran. Båda kände att kött, fisk eller kyckling kändes lite osäkert så det fick bli en pasta – en carbonara. Efter lång tid så fick vi in maten, då var det spagetti, grädde och pizza skinka – ni vet?! Allt en carbonara inte är, om vi bortser från spagettin – haha. Vi pepprade, saltade och öste på parmesan för att få någon smak på rätten, folk runtomkring bara garvade åt oss – vi åt upp knappt halva sedan gick vi.

Mitt hjärta!

Ja, som ni märker så har jag inte så mycket problem just nu. Smaklöst kaffe, fake carbonara och lite solbränd rygg – men vet ni: Jag älskar det! Vi kommer stanna på detta hotell tills på fredag och sedan spendera dom två sista inne i Rhodos – få lite mer liv och rörelse tänkte vi. Hoppas ni har det bra där hemma, puss & kram.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Hej!
  Jeg stikker innom bloggen din nå og da, men glemmer å kommentere. Men i dag ville jeg si noe til deg – det er så herlig at du er så lykkelig forelsket 🙂 Har selv verdens beste kjæreste, men hadde nesten glemt hvor tullete forelska vi var og flink vi var til å se hverandre med små gaver, overraskelser og fine meldinger. Men ble inspirert da jeg leste om deres kjærestetid i det siste, så nå tar jeg og booker bord og bestiller champange til mannen kommer hjem. Skål for kjærligheten ??

  Lise 2017-09-07 15:59:21 http://finpaharet.com
  Svara
 • Hej Elin. Har lite frågor kring trainee delen. Har du varit trainee? hur fungerade det? Jag har precis fått reda på att som traine inte kommer få betald semester..jag kommer alltså inte kunna ta semester utan att behöva förlora pengar. Och som trainee förlorar man redan en hel del eftersom lönen är så pass låg. Hur var det för dig o vet du något kring det idag?

  Mimmi 2017-09-07 14:47:08
  Svara
 • Vad härligt det ser ut! Blir så avundsjuk!

  Josefine 2017-09-07 11:21:20 http://lotabilvard.se/
  Svara
 • Be om grekisk kok kaffe, den är helt ok

  Jojo 2017-09-06 19:11:43
  Svara
 • Pommes! Men äter det bara på restaurang för annars skulle jag rulla fram. Så gott är det .

  ErikaJ 2017-09-06 18:03:07
  Svara
 • Haha men fläsk kändes mer ok? ?

  Jennifer 2017-09-06 17:50:41
  Svara
 • Hej!
  Jag undrar vad som händer med hårinpackningar som har gått ut? Kan man använda dom ändå eller förstörs håret?

  Cajsa 2017-09-06 17:11:52
  Svara
 • Ett resetips till dig och andra som reser till Grekland- ät inte pasta pizza eller hamburgare! Beställ grekiska sallad, tzatziki, prova underbart goda Saganaki (friterad ost), kött eller fisk som är grillat, pressa citron över- jättegott! Om man gillar räkor/cambas är shrimps Saganaki jättegott! Smaklig måltid!

  Lena 2017-09-06 16:58:26
  Svara
 • Alltså! Har följt din blogg i många år nu, har läst om allt tråkigt du behövt vara med om och blir så lycklig över allt fantastiskt som händer dig just nu. Jag känner inte dig men känner verkligen att du förtjänar den här lyckan! 🙂 kram från en bloggläsare ❤️

  Matilda 2017-09-06 16:50:20
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!