förlovningsresa, Nivea x Whyred & bröllopsplaner

Hej vänner! 

Hur mår ni? Jag är proppmätt efter en fantastisk middag här på hotellet. Både jag och min kärlek har fått AC-sjukan, ni vet?! Även fast temperaturen står på 22 grader i rummet så vaknade jag i morse utav hosta och är snorig, A har varit det hela veckan dock. Men det är ungefär det jag har att klaga på. Imorgon efter lunch flyger vi hem till Sverige igen, har hösten kommit till Stockholm än? Jag måste faktiskt erkänna att jag längtar hem nu, jag känner mig rätt klar på en solbädd faktiskt. Dock kommer jag säkert få bita i den meningen om några veckor men båda vi längtar hem.

Tanken med denna resa var att vi skulle fira vår förlovning och att vi förhoppningsvis hinner gifta oss nästa år. När jag spånat lite på ytan angående bröllop så har jag en känsla av att det kommer ta extremt mycket tid att planera. Vi kommer anlita en bröllopskoordinator (tips?) och både jag och A är rätt eniga om vilket typ av bröllop det kommer bli samt vart – jag kan avslöja redan nu att det inte kommer bli i Sverige. Men det som jag är mest taggad över, ”shit jag kommer ju byta efternamn” – så häftigt att bära den man älskar’s efternamn.

Sen en sak till som jag verkligen måste ta upp, jag har inte sminkat mig på en vecka. Jag har strosat runt osminkad under hela resan – idag var det första gången jag lockade håret. Vi måste bli mer bekväma att inte bära smink, jag tänker alltid på det när jag är på solsemester – jag ser ingen med smink?! Jag älskar skönhet, make-up och allt som har att ”känna sig fin” pop-up känsla men jag älskar den andra sidan lika mycket. Men på toppen på det, att ha en fästman som säger varje dag att jag är finast ”naturlig” gör att man blir varm i hjärtat.

Jag som alltid färgar mina bryn, dom är typ halva nu – solen tog dom med sig…

På tal om något helt annat så fick jag ett pressbud innan jag åkte som innehöll skjortan som Nivea & Whyred har tagit fram för att hylla Niveas deodorant Black & White – den som inte ger fläckar på dina kläder. Först och främst, vilken kick-ass kvalité på skjortan mina damer och herrar – damn. Jag vet att skjortan finns i en begränsad upplaga samt försökte jag googla på vart dom finns att köpa men tydligen får man tag i skjortan genom att vara med i olika tävlingar som Nivea och Whyred gör tillsammans.

Hur som, jag hoppas ni haft en underbar lördag och vi ses hemma igen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Hej! Först måste jag säga att jag verkligen gillar din blogg men blev lite hmmm kanske besviken på ett inlägg om hur du inte använt smink på hela semestern och att vi måste bli bättre på det men så finns det inte en endaste bild på ditt ansikte utan smink? Du är ju säkert jättefin utan smink så varför skämmas?

  Miriam 2017-09-19 22:32:54
  Svara
  • Svar på Miriams kommentar.

   Hej Mirjam!
   Åh vad glad jag blir 🙂 tack.
   Va? Jag har flera bilder när jag är utan smink. När jag gör inlägg om när jag färgar ögonbryn, hudvård, behandlingar mm så är jag alltid osminkad. I flera smink-videos är jag osminkad i början, i vissa vloggar är jag helt osminkad på morgonen. Jag älskar att vara osminkad, jag skäms verkligen inte, finns inte på världskartan – har inget jag skämmas över 🙂 Jag får köra ett osminkat inlägg snart helt enkelt. Kram Elin

   Elin Johansson 2017-09-19 23:32:30
   Svara
 • Vi gifte oss i Toscana och anlitade en tjej som heter Linda Kostner. Helt fantastisk

  Louise 2017-09-11 19:35:35
  Svara
 • Hej! Johanna Kajson som just nu är aktuell med sin nya bok är ett hett tips på bröllopskordinator!!

  Carolina 2017-09-11 16:33:04
  Svara
 • Fanny Staaf!! Hon är sååå duktig!

  Linnéa 2017-09-10 19:48:47
  Svara
 • Fast Johanna Kajson gör ju bara 3 bröllop per år har hon sagt? Kanske blir lite tajt med planeringen då.. Hon lär nog ha dubbelt så mkt att göra efter Kenzas bröllop…?! 🙂

  Martina 2017-09-10 18:02:25
  Svara
 • Klart man inte sminkar sig på solsemester, känns mest ofräscht! Och i övrigt så gäller less is more, i alla lägen!

  Malin 2017-09-10 17:52:59
  Svara
 • Johanna Kajson. Hon har precis släppt en bok om bröllop och gjort bla. Kenzas och Isabella Löwengrips bröllopn☺

  Josefine 2017-09-10 16:54:01
  Svara
 • Hej Elin! Jag har alltid använt Sulfatfritt schampo senaste åren tex Maria nila. Men mitt hår har efter graviditeter blivit sååå dåligt skick. Tovar sig mycket och småhår överallt. Beställde hem philip kinsley schanpo och balsam. Men närmare koll innehåller de SLS och läser man överallt är det uttorkande? Blir så less för alla schampon innehåller typ sls. Hur ska jag tänka? Finns det nåt bra med sls i schampo? Känns som märket utlovar mjukhet till håret men läser man innehållet är det bara uttorkande och silikon. 🙁
  Hur tänker ni frisörer? Är det bara köra på eller är tex Maria Nilas produkter bättre? Redkens extreme tex innehåller ju också sls. Buu. Kram!

  Johanna 2017-09-10 11:50:15
  Svara
 • Fanny Staaf Events! Allt hon gör blir sååå fint , min vän använde henne till sitt bröllop och är så nöjd! Hon gjorde allt det visuella på Kenzas bröllop också 🙂

  Elsa 2017-09-10 09:51:22
  Svara
 • Jag undrar också varför vissa tjejer sminkar sig så himla mycket. Blir lite transvestit över det hela. Tyvärr. Jag har puder, rouge och mascara och tycker det räcker.

  ErikaJ 2017-09-10 09:30:41
  Svara
 • Johanna Kajson!!

  Becka 2017-09-09 23:18:10
  Svara
 • Tips på beöllopskordinator – Johanna Kajson! Fixade bl.a. Kenzas bröllop.

  Frida 2017-09-09 22:27:57
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!