sveriges godaste hamburgare, snorig & äntligen hemma

God kväll vänner!

Åh, nu äntligen är jag hemma. Resan gick bra hem men Rhodos flygplats var kanske inte den trevligaste. Vi flög från Norrköping nämligen för att det var det enda stället som passade just dom dagar vi skulle vara borta. Min kärlek ville att vi skulle äta på ”Burgers & Bangers” som enligt han har Sveriges godaste hamburgare. Har jag några från Norrköping som ätit där? Jag måste ta och hålla med honom, jag har nog aldrig ätit någon godare hamburgare i hela mitt liv. Dock har jag blivit så nedrans förkyld så jag satt och snorade igenom maten, men det jag kände smaken av var helt magisk. Mätt som en kanon satte vi oss i bilen för att köra upp till Stockholm igen. Vi hade lämnat Ester (huden) hos min bästa kompis så vi plockade upp henne på samma gång. Nu ska jag kriga för att bli frisk så jag kan jobba hela veckan på salongen, hoppas er helg har varit bra i alla fall.

Sen tack så mycket för tipset med bröllopskoordinator, så snällt av er. Nu ska jag mysa ner mig i soffan och hoppas jag vaknar piggare imorgon. Sov gott, PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • såg sjukt gott ut 😀

  Felicia 2017-09-12 21:59:20 http://frokentv.se
  Svara
 • Åh vad roligt att ni var i min hemstad Norrköping. Jag har faktiskt aldrig ätit på Burgers and bangers men får nog ta och göra det nu.

  Evelinn 2017-09-11 16:17:00
  Svara
 • Ajjemen, där har jag ätit en gång! Det var gott.

  Annika 2017-09-11 15:12:13
  Svara
 • Burger and bangers är bäst ❤️

  Anna 2017-09-11 13:32:56
  Svara
 • Så gott det ser ut!

  Josefine 2017-09-11 13:18:30 https://varmepumpshopen.se/
  Svara
 • Åh ja det är så gott där! Så himla kul att du besökte det 😀

  Amanda 2017-09-10 23:45:54
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!