Fenty Beauty By Rihanna

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej vänner!

Jag har nog aldrig blivit så glad utav ett pressbud tidigare. Jag satt i Grekland när Fenty Beauty lanserades och jag klickade direkt in på Sephoras hemsida för att klicka hem allt (typ). Men när jag läste på varför Rihanna ville skapa detta märke var det för att alla skulle inkluderas, alla hudtoner och nyanser. Jag vill testa och klämma, verkligen matcha min hudton – det tror jag tjejerna på Sephora kan hjälpa mig med.

Men jag vill bara att det ska bli helg så kan kan känna, klämma och testa dom produkter jag fick skickade. Det ligger bland annat ett glowstick, highighter duo, gloss och blotting paper. Jag hade gärna velat testa dom flytande produkterna så som concealer och foundation men jag ska kika på det. Har ni hunnit klicka hem några produkter föresten? Hela kollektionen finns på Sephora (klick). Som sagt, ska testa dom till helgen – gaaahhhh!!!

Jag fick inte till glowet på bilden men herreminskapare vilken highlighter. Den kostar 350 kr och köpa HÄR – klick!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hejsan!
  Är lite smått knäckt idag efter mitt efterlängtade frisörbesök där jag bytade ut några slingor av mitt hairtalk och satte i två nya paket. Älskar hairtalk i vanliga fall, underbart hår. Men idag känns det som om jag fått nåt halvsyntetiskt hår:(. Först reagerade vi på att den mörkare bottenfärgen på slingorna var MYCKET mörkare än dom gamla. Sen när hon plattade håret så luktade det verkigen bränt plast, starkt och fränt på något sätt. Hon nämnde lite frissiga toppar som inte gick och platta helt släta men jag trodde hon menade mina gamla toppar som jag sa började bli lite torra och tänkte skit samma, dom kommer döljas lite av det nya fina håret så det gör inget. Frisören klippte sen topparna för att jämna till lite och jag kollade lite snabbt på håll och tyckte det såg fint ut….förväntade mej inget annat då man alltid haft drömhåret efter nåt sånt här.
  Upptäckte till min fasa när jag kom hem att det var mitt nya hår som var krusigt, krokigt och ihopbränt i toppat som inte behövt kortas ner i jämna-till-klippningen. Och när man försöker borsta ur det så går topparna helt av! Jag har inte gjort någon styling själv idag och min frisör som jag har största förtroende för gjorde precis som hon brukar göra och jag har själv alltid använt både plattång och locktång på hairtalk utan några som helst problem. Kan jag har fått nåt fel på min leverans? Har dom syntet med och jag råkat få det i stället? Har du råkat ut för något liknande med dej själv eller dina kunder? Är så ledsen över detta. Såg fram emot nytt hår med den känslan det har och för mej är detta väldigt mkt pengar….absolut nu när resultatet blev så dåligt…annars är det i vanliga fall lixom värt det. Ska på fest imorgon och är livrädd för att fixa mej och styla/locka håret. Vågar jag köra på låg värme? Hur funkar en reklamation. Vill ju inte ta ut håret för att skicka iväg det och vara utan tills jag får nytt. Brukar dom kunna lita på frisören om hon berättar hur det är?

  Önskar verkigen svar på det här då det känns som en mindre katastrof för mej och jag blir både trött och ledsen av det här. Det är ett litet projekt att åka till en annan stad och få det fixat även om besöken hos min frisör brukar uppskattas i vanliga fall…

  Fatima 2017-09-16 01:40:14
  Svara
 • Hej Elin!

  Har en hårrelaterad fråga. Nu till hösten vill man ge sitt hår ett litet ”lyft” så man slipper friss och torra toppar i höstluften. Funderar på att bekosta mig en behandling hos en frisör men vet inte vad som är mest prisvärt och som verkligen gör håret gott. Olaplex-behandling, kreatin eller Redken heat cure? Finns det alternativt? Vilket är bäst för ett färgat hår, som är torrt och utsätts för mycket värme? Är det värt att gå till en salong eller kan man likaväl lägga pengarna på en inpackning?

  Ha det bäst, kramar Frida!

  Frida 2017-09-15 10:04:10
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!