mörkbrun hårfärg med ljusa slingor

God morgon mina underbara!

Hur har veckan varit? Mår ni bra? Jag har endast fokuserat på att jobba på salongen, äta och sova. Den här nedrans förkylningen tar kål på mig. Men det verkar som att det är så många som hostar, snorar och känner sig trötta. Men hur som, till något roligare. Jag jobbar på salongen idag, jag har inte jobbat lördag på så många år så detta känns lite busigt om ni förstår.

Igår hade jag äntligen min underbara Emelie i stolen igen. Vi har inte sett varandra på två månader (typ), hon har varit i Italien och jag har haft semester. Många känner säkert igen Emelie men för er som inte gör det så är hon min PT och nu en underbar vän. Jag skulle börjat träna med henne denna vecka men eftersom jag är dålig så får jag skjuta på det.

Men det var dags att renovera hennes hår efter sommaren. Jag bad Emelie att vi skulle ta ut hennes Hairtalk eftersom hon spenderar 6 veckor i Italien på sommaren (gosh tur att jag gjorde det). Så igår skulle jag färga, klippa igenom hennes hår samt sätta tillbaka hennes Hairtalk.

EMELIES HAIRTALK: 

Längd: 40 cm
Hur många paket: 4 paket
Vilka färger: 4, 8/3 och 20

Jag lägger alltid en riktigt mörk, rå bottenfärg. Jag tycker om att blanda varmt och kallt i ett och samma hår vilket det oftast blir av sig själv – så jag utnyttjar det. Hennes ombre hade vuxit ner så mycket så jag var tvungen att måla upp många partier. Nummer 20 (Hairtalk) är så pass ljus så jag använder dom som slingor så jag inte behöver bleka Emelies egna hår i onödan.

TIPS: Det är ett jättebra tips om man vill spara på sitt eget hår men vill bli ljusare, jobba med ljusare delar på löshåret. Hairtalk har även ombre-fästen vilket gör att det ser så naturligt ut. 

Finaste människan!

Jag har fönat överhåret med fön och borste samt lockat håret med en 32mm locktång (adlink). Sprayat torrschampo med stadga (adlink) samt avslutat med vanlig hårspray (adlink). Hur fint blev det inte? Det tar 100 år att göra Emelies hår men det är värt jobbet, så roligt när resultatet blir så fint.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Ångest!! Varför gör du hår så fint och varför finns du inte i Malmö:'(

  Lina 2018-04-09 15:47:57
  Svara
 • Detta var typ det vackraste jag sett. D R Ö M H Å R & F Ä R G <3

  Nathalie 2017-09-18 19:49:05
  Svara
 • Hej Elin. Vad är de för hårfärger som gäller i höst? Är ombren ute? Ska till frissan i början på oktober och vill göra ngt nytt. Tack för En superblogg

  Louise 2017-09-17 18:55:16
  Svara
  • Svar på Louises kommentar.

   Hej fina du! Tusen tack 🙂
   Jag har gjort en artikel tillsammans med Expressen om just det nyligen,
   http://www.expressen.se/halsoliv/skonhet-1/frisyrer/hostens-hetaste-frisyrer-experten-om-arets-trender/
   Kram Elin

   Elin Johansson 2017-09-18 17:26:39
   Svara
 • WOW! Så himla snyggt!!! ???

  Louise 2017-09-16 22:15:23
  Svara
 • Drömhår! Vilket jobb du har gjort, har sparat denna bild som inspiration till mitt eget hår. Så snyggt?

  Elin 2017-09-16 17:58:45
  Svara
 • SÅÅÅ jäkla snyggt!!! åh, så där vill jag ha! vill alltid bli mörk till hösten hahah 😀

  Isabelle 2017-09-16 15:21:03 http://www.isastar.se
  Svara
 • Så himla fint! Min högsta hårönskan är att få mitt hår gjort av dig, så synd att du inte tar emot nya kunder. Skulle du snälla vilja tipsa om några bra frisörer i Stockholm som inte har ett halvårs väntetid?

  Tack för en bra blogg ? / Linn

  Linn 2017-09-16 13:36:01
  Svara
 • Wow så fint!
  Om det inte hade varit för att jag blivit gråhårig hade jag velat ha samma hår!!!
  Men nu håller jag mig till ljusare botten och uppljusade längder.
  Men wow så fin hon blev!

  Linda 2017-09-16 13:14:30 http://lindarunn.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!