dom tre snyggaste bob frisyrerna just nu

Vänner, jag har hittat dom tre mest ultimata frisyrerna just nu. När jag satt och googlade i vanlig ordning kunde jag inte släppa blicken från dessa tre stjärnor. Alexa Chung (mitten) levererar en delad, kort lugg i perfektion. Bella Hadid (t.v) hamnar på delad förstaplats med en frisyr som passar hennes ansikte i perfektion. Hennes frisyr innehåller ingen uppklippning alls men fylligheten kommer ifrån ett tjockare slutparti. Dom ljusare hårdelarna lättar upp hela looken, sen vet jag att många är rädda för luggar, men kom igen – har man den lyxen att passa i en lugg KÖÖR!!!

Sen tar den sanslöst vackra Emily Ratajkowski (t.h) boben till en helt annan nivå. När jag såg den här bilden höll jag på att sätta kaffet i halsen. Att en helt rak, bob med mittbena kan säga så mycket. Anledningen är hårfärgen samt hur dom har placerat längden på frisyren. Nej men jag är såld, om jag inte får göra dessa frisyrer i vinter så vet jag inte vad jag ska ta mig till.

Detta är #inspo på HÖG nivå, men jag vill också påminna om min artikel som jag gjorde för Expressen för ett tag sedan. Där tipsar jag om höstens hårfärger, frisyrer och trender. Ni kommer till artikeln HÄR – KLICK!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Mitt drömklipp!!! Men min frisör säger att mitt hår är för tjockt för att klippa lob/bob ? Har du några kunder med riktigt tjockt hår som har den här frisyren? Hur löser du det i så fall, så att de inte får ”pyramidhår”?

  Allis 2017-09-20 05:08:49
  Svara
 • Vilka mer vågade hårtrender är inne i höst? Hade varit kul att veta och testa! 😀

  moa 2017-09-19 23:31:20
  Svara
 • Ja! Jag klippte lugg förra veckan, brukar alltid springa mellan att spara ut lugg och ha lugg, skulle vara jättekul att se dig stylade en sån lång lugg som Bella klippt, eller *Hrm jag också klippt haha. Tycker att det är så svårt att få den att hålla ihop hela dagen, och drar man i för mycke produkter blir det snabbt flottigt eller stelt. Snygga frisyrer!

  Helen 2017-09-19 21:05:10
  Svara
 • Saknar dina vloggar!!

  Lina 2017-09-19 20:08:38
  Svara
 • Hej fina du! Skulle behöva tips på BRA schampoon/balsam som inte är överdrivet dyra? Skulle du rekommendera exempelvis redkens schampoo eller Bed head? Har dessutom en fråga angående hur ”dåligt” det är med sulfater och parabener. Vore supersnällt om du tog dig tid att göra ett inlägg om detta, kram!

  Cajsa 2017-09-19 12:35:12
  Svara
 • Jag klippte lugg för ca 3 månader sen och jag är toknöjd ena dagen och ångrar det en annan. Men jag passar väldigt bra i lugg, så jag låter den vara kvar. Men jag tycker väl att klippningen av den aldrig blir perfekt, vare sig frisören klipper den eller när jag klipper den själv. Har kanske fel produkter i eller stylar fel… vet ej! Lägg gärna upp fler bilder på fräsiga luggar! <3

  Anjelika 2017-09-19 09:29:37
  Svara
 • blir så sugen på att klippa av mitt hår när jag ser bilderna!

  Josefine 2017-09-19 09:04:49 https://daystyle.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!