bröllopskoordinator (vart ska vi gifta oss?), nya naglar, youtube & ny jacka

Hej mina fina vänner!

Vilken dag jag har haft, jag har sprungit runt i klackar hela dagen – avklarat möte efter möte. Men min morgon började helt fantastiskt, jag träffade en bröllopskoordinator och det var en helt ny upplevelse för mig. Jag kommer dela med mig den del av bröllopet såklart men jag kommer hålla datum och exakt plats för mig själv just för att det är vår stora dag och det är så privat. Men all planering får ni vara med på, längtar så mycket.

Men som jag sa i ett annat inlägg kommer vi gifta oss utomlands, *trumvivel* – det blir i ITALIEN. Jag och min älskling har funnit ett magiskt ställe som båda bara: ”Men här ska vi gifta oss, finns inget annat”. Bröllopet kommer ske under nästa år och det är mycket planering och i mitt redan extremt galna schema så behöver vi hjälp, någon som vi verkligen kan lita på. Mötet gick jättebra och det kändes toppen, jag har två till som jag ska träffa innan vi tar ett beslut.

Jag köpte en ny jacka igår, den är från Massimo Dutti och jag älskar den, även den blå tröjan är från Dutti. Sen måste jag slå slag för dom skönaste svarta jeansen som finns, dom kommer från Gina Tricot och kostar 299 kr (KLICK-adlink). Jag har under alla år jag kan minnen köpt dessa jeans just för att dom är löjligt sköna, höga, kostar så lite och jag kan få färg på byxorna utan att riva mig i håret. Om ni inte har dessa jeansen hemma, köp dom – ÄLSKAR!!!

Innan lunch knatade jag till Celina för att piffa till mina klor. Jag har gått för många veckor denna gång just för att jag varit borta så mycket, men som jag längtade efter tiden. Det är alltid kul att träffa Celina och vi noterade hennes rosa hår som nu blivit lite persiko-färgat, dör så snyggt.

Sedan pratade vi om podden, jag kommer informera er lite under veckan hur det står till med den.

Jag började få ont i fötterna redan vid lunch så jag tog av mig dom. I blocket som ligger i väskan finns gästlistan och all planering till bröllopet hittils, gaaaahhhh!!!

Lika glad och lycklig som vanligt efter. Jag körde på skimrande nude färg, kände att jag haft min fransk ombre ett tag nu. Underbar är Celina, alla dar!

Efter det köpte jag mig en wrap från Saluhallen och hälsade på kollegorna på salongen.

Efter det kilade jag ner mot Birger Jarlsgatan för att ha möte med Tourn angående min Youtube-kanal. Vilka härliga människor jag fick träffa, ett givande och inspirerande möte. Vad jag bestämmer mig får ni ta del av senare. Jag fick kaffe i 2017 sötaste kopp, haha.

Eftersom Sephora ligger så nära så var jag tvungen att gå och pussa på Felicia som jobbar för Benefit där. Jag har saknat henne så mycket, men jag ska få luncha med henne på fredag – längtar. Jag dreglade på allt som finns där i vanlig ordning, men för första gången någonsin drog jag inte kortet innan jag gick ut – heja heja. Hemkommen och helt slut, nu ska jag flyga in i min älsklings famn och bara få känna den tryggaste platsen på denna jord. Idol börjar 20.00 så måste sitta bänkad, ha en underbar kväll vänner.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Vilket glow du har! Det riktigt lyser om dig att du är lycklig!

  M 2017-09-21 13:04:10
  Svara
 • Så himla fin jacka!

  Josefine 2017-09-21 09:32:02 http://direktflytt.se/
  Svara
 • Ni har något fantastiskt framför er! Grattis! Jag och min man gifte oss i Italien för två år sedan och det var magiskt.

  Lina 2017-09-20 22:40:39
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Åh, gjorde ni?! 🙂 Åh det skulle jag så gärna vela höra om. Grattis, så glad för er skull. Kram Elin

   Elin Johansson 2017-09-21 14:31:31
   Svara
   • Svar på Elin Johanssons kommentar.

    Tack! Nu har ju inte jag någon härlig blogg där man kan läsa om bröllopet, men undrar du något får du gärna maila! Ha en härlig helg och njut av planeringen av ert bröllop!

    Lina 2017-09-22 14:13:14
    Svara
 • Åh! Jag gillar dina skor. Vad är det för några?

  Rebecca 2017-09-20 20:47:59
  Svara
 • Hur är set att gifta sig i Italien nu jag har dör mig att svenska kyrkan inte har giftasrätt i italien eller har det blivit ändrat nu? Hur gör man?

  Sofia 2017-09-20 19:58:51
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Hej Sofia!
   Det stämmer, Svenska kyrkan har inte giftasrätt i Italien så vi kommer gifta oss borgligt precis innan vi åker ner till Italien. Så tekniskt kommer vi redan vara gifta när vi kommer ner. Men detta bröllop kommer bli magisk så vi ser det som att vi gifter oss ”på riktigt” i Italien. Kram Elin

   Elin Johansson 2017-09-21 14:33:52
   Svara
 • Det kommer ni aldrig ångra, det var det bästa vi har gjort att gifta oss i Italien. Lycka till

  Louise 2017-09-20 19:52:33
  Svara
 • Jag vet inte vad det är men det är något annorlunda med dig… Dina ögon ser mycket lugnare ut och det klär dig verkligen! Du passar så otroligt bra i blått, min favoritfärg!
  Min mamma var hos Celina på kurs för några veckor sen och herregud vilken skillnad det är på naglar då och nu… Mamma har gjort fina naglar alltid men med lite tips och trix från Celina så är det på en helt annan nivå! Vilka jäkla tjejer ni är <3

  Alice 2017-09-20 19:33:14 http://www.colorsofwonderland.se
  Svara
  • Svar på Alices kommentar.

   Alltså, åh – men vilken underbar kommentar 🙂 Jag känner mig väldigt tillfreds med mig själv. Haha, åh vad roligt – Celina är magisk. TACK

   Elin Johansson 2017-09-21 14:34:46
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!