GHD CONTOUR – Så skapar du lätt volym i håret

Hej vänner!

Först och främst, jag måste säga att jag är så glad för alla som besöker mig varje dag. Det är sån otrolig härlig energi i kommentarerna, ni ger mig så mycket glädje och jag måste få tacka er för alla fina ord. Vissa slänger ut sig onödiga kommentarer men jag tar bort väldigt mycket som jag tycker inte hör hemma här. Om jag kan göra något för att stoppa näthat så det minsta jag kan göra är att inte släppa fram dom, låt dom inte synas. Jag tar gärna fram diskussioner och saker vi tycker olika om, det tycker jag bara är roligt men just trötta, onödiga kommentarer släpper jag aldrig fram.


Men hur som, nu ska jag visa er ghd’s nyhet – GHD CONTOUR som påminner såklart om den gamla vapendragaren från Björn Axén (Volummaster) som jag levde med när jag var yngre, känner någon igen sig? Hösten/vintern handlar såklart mycket om volym och vi vill ha det enkelt att skapa det. Det ska gå att styla alla typer av hår och vi vill helst inte använda för mycket produkter.

Jag gjorde en video för längesedan där jag visade hur jag creppar hela håret – ni kommer till den videon HÄR – KLICK.

Självklart är det GHD teknologi och detta är en limited edition tång som kommer lanseras nu i september. Dom kommer i ett begränsat antal och kommer endast kunna köpas förmodligen året ut.

Jag är helt osminkad idag för att jag ska till Elita på Skin Agency för en Dermapen-behandlig så det är så onödigt att fiffa till sig. Men här ser ni första raden. Jag måste säga det också att detta är så bra alternativ om man vill dölja sina löshår-fästen.

Jag lämnar det närmaste håret mot ansiktet och får ihop tre rader mot benan. Om man inte har löshår så är det bara att köra på för kung och fosterland.

Jag måste tipsa om denna tuperingsborste, den är också från ghd och kostar ca 200 kr (KLICK-adlink). Den greppar tag i hårbotten så grymt bra, man kan också använda den att borsta ut lockar med – håret blir glansigt och fint!

Här ser ni viken skillnad det blir. Nu har jag bara creppat överhåret på ena sidan. Efter det är gjort så lockar jag till och piffar allt annat. Jag tycker den inte skiljer sig så mycket ifrån dom andra crep-tängerna men den värms upp snabbt, lätt att jobba med och är lagom stor så det går fort att få volym.

TIPS:

– Har du fettigt hår så passar det jättebra att creppa håret. Då använder du torrschampo efter creppandet och sist tupering.

– Vill du ha en fylligare hästsvans så blir det så snyggt att creppa överhåret, tupera och sedan good to go. 

– Du kan creppa underhåret för att få känslan av ett dubbelt så tjockt hår. Du lämnar lite hår i nacken och överöver håret. Creppa allt annat, sprayar texturgivande spray och sedan är du klar. Perfekt för dom som är tunt/fint hår.

– Vill du som sagt dölja löshårsfästen – då gör du som jag gjorde ovan. 

OBS: Jag vet att det är många som sprayar hårspray innan man creppar hårbotten – GÖR INTE DET. Håret börjar koka inifrån och varför skada det hår som mår som bäst????? Snälla, gör bara inte det. Applicera styling efter!

Den kommer säljas på utvalda salonger samt på ghd’s hemsida för 1399:-

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Du är så naturligt vacker utan allt smink!

  Christine 2017-09-22 23:14:49
  Svara
 • Snälla fina Elina, skulle funnits kunna göra ett inlägg om hur du målar dina ögonbryn! Du har fan de snyggaste och jag vill så gärna veta hur du gör för att färgen ska sitta på plats hela dagen! ?

  Susan 2017-09-22 17:36:32
  Svara
 • Ser ingen skillnad alls!

  Malin 2017-09-22 12:04:15
  Svara
 • Så snyggt resultat!

  Josefine 2017-09-22 10:50:15 https://varmepumpshopen.se/produkt/nibe-f470/
  Svara
 • Snyggt! Du är så duktig!! 🙂 haha har en jätterandom fråga till dig, meeen hur lång är du? Kram!

  Vanessa 2017-09-22 00:40:49
  Svara
 • Jag brukar tupera håret och creppa tuperingen, sen när man kammar ut tuperingen har man fått jätte mycket volym men räfflorna syns inte i håret. Mitt bästa volym tips 🙂

  Amanda 2017-09-21 20:55:08
  Svara
 • Hej Elin! Vad tycker du om att använda olja i håret innan man t.ex plattar/lockar? Jag är väl medveten om att många oljor har endast värmeskydd för fön i sig, men de finns ju även de som har värmeskydd för tänger.

  Mvh

  Elisabeth 2017-09-21 20:29:53
  Svara
 • Äsch, det är väl inget konstigt att Ghd kränger dyra krusjärn, alla deras tänger kostar ju pengar. Kanske är värt det för frisörer och stylister. En vanlig Svensson kan ju härma men köpa en billigare variant :). Tycker själv att mini-krustängerna är bäst, lättast att komma åt underhåret med.

  Cissi 2017-09-21 18:19:18
  Svara
 • Hej Elin! Jag har en fråga. Jag har helt ofärgat långt och tjockt hår. Aldrig färgat eller gjort något speciellt med håret alls. Och jag är nu SÅ trött på det. Jag är till och med utbildad frisör (dock inte jobbat som det i över 5 år) men har ändå aldrig gjort något med håret. Herregud. Hur som helst, nu är det så klart svårt för dig att svara på utan bild, men jag är sugen på att ljusa upp det lite för att få lite liv i det. Kanske bara 2 steg. Är just nu en 7 med en aning ljusare längder och kanske lite mer av en 6 i botten. Vad ska jag göra? Ska jag ljusa upp med ljusarefärg med slingor, eller ska man slinga med blekning och sedan färga in? Vill försöka göra det så skonsamt som möjligt. Minns att jag använt Wella sunlights förut, men det var ju läääängesedan. Finns det något liknande på marknaden nu?

  Johanna 2017-09-21 16:14:05
  Svara
 • Nej, helt ärligt så var det ingen större skillnad alls i mina ögon på din före- och efterbild. En billigare våffeltång gör jobbet minst lika bra i så fall så vad skulle motivera någon att betala 1399 kr för den här apparaten? Jag skulle säga ingen.

  Annika 2017-09-21 14:47:26
  Svara
  • Svar på Annikas kommentar.

   Håller med. Jag har originalet Volumaster som är ca 15 år gammal, den funkar perfekt! Kostade ca 400 kr tror jag. Tycker inte heller det ble någon större skillnad på Elins hår, men hon har ju massa löshår så det är redan jättetjockt. På mig som har naturlig långt hår som är normaltjockt gör tången stor skillnad. Jag använder den inte så mycket eftersom jag är motståndare av heat styling, men resultatet blir verkligen jättefint. 🙂

   Maria 2017-09-22 12:03:24
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!