att bada med kläderna på, bebis-lycka & kärlek

Vet ni, jag har blivit moster – IGEN. Jag har tre syskon och samtliga har ni barn, känner jag mig stressad? – Nej. Jag är så otroligt glad för deras skull och jag får mysa och leka med mina syskonbarn hur mycket som helst. Men sen att man får åka hem endast med hundar är rätt tillfredställande det också – haha ni förstår hur jag menar.

Här har vi nya stjärnskottet i familjen, lilla Molly. Min lillasyster har fått en bebis, alltså hon är så söt så jag orkar inte. Jag har fortfarande svårt att förstå att den fyra år yngre älskade, lill-skiten till syster har fått barn. Vi åkte direkt till Gävle igår efter jobbet för att träffa den 8 dar gamla tjejen – både A och jag smälte direkt.

Detta är kanske den mest rogivande bilden jag har tagit, älsklingar!

Hela hundstyrkan var med också. Till höger har vi min lillasysters vän Jessika, hennes hår är så fint btw. Frans till vänster, Ester i mitten och the one and only Tortsen till höger.

Älskade Frans!

Det var så mycket hundar, barn och vänner som samlades hos min lillasyster. Vi åt MAX, drack kaffe och bara mös med Molly, pratade om allt inom himmel och jord. Vissa kvällar är magiska, man känner så mycket kärlek i ett och samma rum. Min fästman har verkligen lärt mig att leva i nuet mer, våga visa kärlek och inte oroa mig så mycket för framtiden. Det har gjort att jag är mer tillfreds med livet och mig själv, underbar känsla.

I morse bestämde vi oss för att ta på oss regnkläder, ta med alla tre hundarna ut i skogen för en lång promenad. Det är det jag älskar med Gävle, lugn och ro – skog och mark. Jag måste säga att idag märkte jag så mycket skillnad på min hy, till och med min kärlek ba: ”Alltså vilken hy, jag vill också göra Dermapen”.

 

Okej, sedan hände något lite oklart. Vi promenerade verkligen i skogen, det hade regnat hela natten så det var blött överallt. Jag är inte så känslig att skita ner mig, jag har varit hästtjej hela mitt liv liksom… Men Torsten älskar att bada, han dyker ner för att plocka upp stenar från botten och verkligen älskar vatten. Vi kom till en bäck och jag ser Torsten flyga ner i bäcken, jag ser smått att han stelnar till och börjar SJUNKA!!!!!! Jag flyger ner i vattnet, med kläderna på och tar tag i selen för att dra upp honom. Han hann aldrig få ner huvudet under vattnet och det var inte så djupt när jag väl stod där, vatten upp till knäna på mig ungefär. Men P A N I K E N, shit – min son liksom. Torsten var as-glad att han fick bada och jag fick gladeligen plaska hemåt i dyngsura kläder och skor.

Nu ska vi äta middag med familjen, fira Molly samt köra tillbaka till Stockholm igen ikväll. Vi ska på en lägenhetsvisning imorgon vid lunch och då är det skönare att åka ikväll än imorgon bitti. Hoppas ni får en underbar lördag vänner, PUSS!!!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Elin, STORT GRATTIS!!
  Jag är i behov av lite tips och trix med mitt hår. Jag är väldigt blond men det skiftar gärna i guld så jag köpte ett silverschampoo som fått fina omdöme. (Fudge-nånting heter det…) Däremot är det FÖR bra! Trots att det inte satt i så länge så blev håret alldeles fläckig och skiftar nu i grå/lila/grönt. Det ser inte bra ut helt enkelt. Kan man göra något för att neutralisera håret? Och hur ska man göra för att få det jämt? Funderade på det sen i efterhand och tänkte att man kanske kan blanda i silverschampot i det vanliga schampot? Tack för fin blogg!!

  Mathilda 2017-09-24 12:32:05
  Svara
 • Grattis!! Det är de bästa som finns att ha syskonbarn tycker jag. Man får skämma bort dom, gulla med dom och passa dom då och då men samtidigt har man lyxen att få välja när man vill vara ensam och gå hem till tystnaden. Bästa av båda världarna! Kärleken man känner för sina syskonbarn är verkligen enorm ☺️❤️

  Hanna 2017-09-24 08:27:04
  Svara
 • Stort grattis till att du blivit moster igen, vad kul! Älskar verkligen din blogg så mycket nu. Den har alltid varit jätte bra men ännu roligare att läsa nu när du blandar upp det med lite mer ”privata Elin” och måste bara säga bilden på din systerdotter och din kärlek!!!! Alltså en av de finaste bilder jag sett! Kram!

  Linda 2017-09-24 00:12:55
  Svara
 • Grattis moster

  Joanna-livet med Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom typ 2 2017-09-23 18:13:17 http://www.joannahalvardsson.se
  Svara
 • Alltså Elin du är sååååå vacker! Och jag blir så genuint lycklig för din skull även om jag inte känner dig så känns du som en vän Hahah jag vet knäppt va! Men jag blir så lycklig av tanken att folk kan bli lyckliga igen efter hjärtesorg. Jag befinner mig själv i en piss fas i livet och ALLT är sååå skitigt! Men din blogg gör mig så glad och hoppfull! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Sanna 2017-09-23 14:47:56
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!