lägenhetsvisning, ny dator, Melanders & nya gardiner

Jag har använt: Ögon (adlink) Fransar (adlink) Bryn (adlink) Foundation (adlink)

Hej vänner! 

Jag hoppas ni mår hur bra som helst, det skulle kommit upp ett hårinlägg idag men jag har varit i Gävle så hann inte med det tyvärr. Men idag har jag och A varit väldigt produktiva. Vi gick upp tidigt för att äta en god frukost, därefter fixade vi till oss och åkte iväg för att kolla på en lägenhet. Vi såg en pärla på Hemnet i veckan och A ba: ”Nej men vi måste kika i alla fall”. Jag var inte sen på bollen att tacka ja för den är helt magisk, gaaahhh. Jag/vi vill bo större, vi är sugna på en trea. Dels för att jag vill ha ett kontor, jag har drömt om ett kontor i så många år för att kunna separera jobb och privat. Sedan behöver jag ett rum där alla mina skönhets-grejer kan bo utan att man kliver på allt. Denna lägenhet var perfekt, ljus, stor och i ett perfekt läge. Men vi kikar in i budgivningen så får vi se under veckan vad vi bestämt oss för.

Min stora kärlek, min bästa vän ❤️

Efter det så åkte vi till Täby Centrum för att äta en lunch som blev på Melanders. Vi sa det när vi satt där; Söndagar är våra dejt-dagar, så mysigt. Anledningen till att vi hängde ute i Täby var för att jag behövde en ny dator, gosh – min gamla Macbook Air från 2014 med typ minimalt med minne fungerar inte längre. Jag har blivit galen på den där jävla datorn i flera år så nu kom jag till en gräns, jag måste ha en ordentlig dator som passar det jag jobbar med varje dag. Det blev den nya Macbook Pro 15 tum med 1T i minne, plus min gigantiska hårddisk – nu jädrar har jag minne för livet.

Haha den sötaste påsen från Apple!

Hej hjärtat – det är du och jag nu ❤️

Jag hade piffat till mig med en blus från Sand (länk). Jag måste säga att nu börjar min hy läka från Dermapen och herreminskapare, den bara strålar. Jag är torr och lite stram fortfarande men bara på en behandling har mina inkapslade porer och en liten prick jag hade på ögonlocket försvunnit. Jag tänker bara efter två gånger till??!!

Så äntligen fick vi upp dom nya gardinerna. Jag ska fota mer när min nya matta har kommit och när det är ljust ute. Men det blev en enorm skillnad, mycket ljusare och hela lägenheten ser mycket större ut. Dom är från Olssons tyger för er som undrade.

Jag måste tipsa er om Darin’s nya låt, den är så magiskt bra. Nu ska vi mysa ner oss i soffan med min lilla familj och imorgon kör vi igång en ny rafflande vecka. Puss på er

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Alltså fyyyyyy vad han är snygg, inte för att det är det viktigaste men ändå!!!! Kan inte låta bli att tänka ”in your face” till ditt ex. Du ser, det finns en mening med allt bara man håller ut lite 😉

  Camilla 2017-09-25 14:34:42
  Svara
 • Skönt med ny dator, och snygg var den!

  Josefine 2017-09-25 14:15:06 https://laserklinikensodermalm.se/
  Svara
 • Vilka snygga gardiner! Älskar färgen. Naturnära.

  Alexa 2017-09-25 13:28:25 http://www.perfectwall.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!