ONFLEEKPODDEN – När kör vi igång?

Hej girlpowers! 

Det är så många som har frågat – VAD HÄNDER MED ONFLEEKPODDEN? Jag har inte vågat säga någonting innan jag vet exakt hur vi ska göra. Förra säsongen gick hur bra som helst och det var enormt roligt att spela in den. Celina och jag haft mycket snack om hur vi ska göra angående säsong 2, ska vi lägga ner? Ska vi tänka ut ett annat koncept eller ska vi köra igång på samma sätt som tidigare. Vi vill utvecklas och eftersom vi lägger ner väldigt mycket tid på att spela in, skriva manus och producera podden så vill vi verkligen veta att ni vill att vi fortsätter med det.

HUR SER PLANEN UT?

Men efter mycket velande så har vi bestämt att köra igång igen. Vi kommer börja spela in i oktober och det kommer släppas två avsnitt i månaden, alltså ett varannan vecka fram till jul. Det blir inte en lika lång säsong som första men vi saknar ändå att podda och det är många som frågar efter den. Men för att vi ska kunna podda så behöver vi er hjälp, vad vill NI att vi ska prata om? Vilka ämnen tyckte ni bäst om sist? Är det någonting ni saknade i säsong ett som ni vill att vi tar upp i säsong 2? Ju mer ni hjälper oss desto mer poddar kan vi producera, enklare än så kan det inte bli.

Jag hoppas ni är lika peppade som oss och har ni mot förmodan missat tidigare avsnitt så kommer ni dit genom att klicka HÄR. Kommentera gärna, vore så underbart med er hjälp för en bättre och utvecklande podd. Puss och Kram

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Jag älskar eran podd och följde den slaviskt! Studerar själv till frisör och tycker den var så intressant informativ och framförallt rolig att lyssna på. Älskade att ni körde på ett visst ”tema” en dag till exempel jobbiga kunder. Jag pendlar 15 mil enkel väg till skolan varje dag och ni räddade mina bussresor. Sluta aldrig med det ni gör, ni är grymma och I love u.?

  - 2017-09-28 00:01:10
  Svara
 • Åh vilken toppennyhet, det blir vi glada för! :)) Kör på och var er själva, men önskar gärna mer om er som personer, varför ni tagit vissa beslut i livet, stora som små och hur det format er som personer. Er förlovning och allt med kärlekens framtid:) Ni är såååå jädra fina som par! Vill gärna höra mer om hemska kunder kontra bästa exemplariska. Hemligeheter som ni aldrig säger till kunden, hehe precis som ni skulle säga det i podden..;) KRAM till er

  Åsa 2017-09-27 21:09:39
  Svara
 • Prata gärna om självlärda nagelteknologer/frisörer och er åsikt om det, vägen till ert yrke (utbildningar, eran väg, saker ni önskade ni visste osv), kanske arbetsskador (metaforiska och fysiska faktiska arbetsskador).
  Kram!

  Nelly 2017-09-27 15:02:48 http://nellys.nu
  Svara
 • Jag älskar att läsa om era erfarenheter (både bra och dåliga) inom ert yrke. Hade varit kul att höra om misstag som ni har gjort på vägen till där ni är idag. Även kanske ta med historier från lyssnare och svara på lyssnarfrågor.

  Giulia 2017-09-27 13:41:41
  Svara
 • Åh längtar redan!! Jag vill gärna höra om olika trender inom hår & naglar inför hösten/vintern, saker som det ”fuskas” med ofta i branschen som man ska se upp för som kund, vad ni har för mål karriärsmässigt i framtiden och såklart vill jag veta mer om förlovningen! Så pepp inför nästa säsong 😀

  Vendela 2017-09-27 12:33:28
  Svara
 • Superkul när ni hade med gästen som pratade om att vara gay, ta gärna dit honom igen. Han var både rolig och intressant!

  Anna 2017-09-27 11:33:38
  Svara
 • Självklart vill vi ha en säsong 2 !! ? Älskade säsong 1 men vill ha mer snack om branschen (är nagelterapeut) för det är såå kul att höra om roliga och mindre roliga kundmöten och det nya som händer i skönhetsbranschen överlag. Prata gärna om kurser och ja allt som hör era jobb till. Det är ju det vi vill höra ? Kraaam

  Michaela 2017-09-27 11:29:04
  Svara
 • Så taggad!

  Josefine 2017-09-27 09:37:50 https://acquoofsweden.com/
  Svara
 • Åh som jag har längtat! Har lyssnat om på första säsongen för att underhålla min abstinens.
  Jag är själv en riktig beautynörd som står på kundsidan (d.v.s. jag jobbar inte i branschen) och tycker att det är väldigt kul med allmänt snack om vad kunder gör och vad ni gör för att ”lura” oss. Sen älskar jag tips och lifehacks! Gillade avsnittet med Kissie när ni pratade om relationer, gärna mer om det. Självklart vill vi (tror att jag talar för fler än mig själv) höra allt om din förlovning!

  JS 2017-09-27 09:02:10
  Svara
 • Ååh jaaa äntligen!
  Älskar när ni snackar om era kunder, myter och saker man är med om som frisör/nagelterapeut! Sånt man kan relatera till (är nagelterapeut). Sen självklart när ni känner att ni kan vara lite privata med och snacka om saker ni gjort de senaste typ. En update.

  Emma Forsberg 2017-09-27 08:34:18
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!