ny matta, försäljning – flyttvloggar?

Hej vänner! 

Hur mår ni? Jag är i full gång med att fixa med lägenheten för den ska ut till försäljning inom kort. Jag beställde en ny matta för ett tag sedan och den kom i torsdags. Den har inte lagt ut sig än men jag är totalt kär i den. Den är från Linie Design och är en Viskosmatta i färgen ”Grey” (adlink). Jag älskar verkligen denna lägenhet, det finns så mycket trygghet, minnen och kärlek som sitter i väggarna. Mitt mål när jag köpte den var att skapa min borg, min trygga plats för att bli tryggare i mig själv och att kunna bearbeta livet i sig. Nu ett år senare när lägenheten ser och är som bäst ska jag släppa den, det känns lite i hjärtat. Men jag tänker att nästa person/par ska få omfamnas utav min kärlek till denna lägenhet – så därför känns det rätt bra ändå.

Men det är bara att blicka framåt, jag ska starta ett nytt kapitel med den stora kärleken i mitt liv och jag ser fram emot det så mycket. Men den nya mattan får följa med till nya lägenheten. Men jag var precis på möte med min mäklare som kommer sköta allt och den ska fotas och göras klar i oktober, jag är typ nervös. Det har dock trillat in intresse innan jag ens lagt ut den på Hemnet – helt sjukt. För er som är intresserad redan nu så kan ni skicka ett mail till mig ([email protected]) så vidarebefordrar jag det till min mäklare så får ni ha all kontakt med honom.

Tänk om jag får iväg den innan, hur coolt hade inte det varit? Men oavsett, det jag skulle fråga er är om ni vill att jag gör en ny serie ”FLYTTVLOGGAR”? Dom vloggar jag gjorde förra året blev ju väldigt uppskattade och hur roligt vore det inte att dokumentera vår flytt till nya lägenheten och allt inför försäljning av våra två lägenheter som vi har nu? Hojta gärna om vad ni tycker, jag känner i alla fall att det vore SÅ roligt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Jaaa till flyttvloggar!!!

  Emma 2017-10-01 16:32:26
  Svara
 • Underbart 🙂 Vill gärna se flyttvloggar ? ?

  Helene Andreasson 2017-10-01 05:37:42
  Svara
 • Jag tycker absolut du ska köra flyttvloggar! Vi har själva köpt nytt och ska sälja vårat hus och börjat med flyttvloggar på våran kanal. Känns superkul att se på andra som är i samma veva med flytt och allt som hör därtill 🙂

  Familjen SMOF 2017-09-30 19:26:00 http://youtube.com/familjensmof
  Svara
 • Jaa! Älskar flyttvloggar ?

  Jennifer 2017-09-30 12:34:45
  Svara
 • Vart är soffbordet ifrån?? ?

  Fanny 2017-09-29 20:25:43
  Svara
 • Vore hur kul som helst att få se flyttvloggar!! Jag röstar ett stort JA för det!

  Moa 2017-09-29 20:14:46
  Svara
 • Stort JAAA till flyttvloggar!!

  Linda 2017-09-29 20:01:49
  Svara
 • Jaaaaa!!! ??????

  Jessica 2017-09-29 19:48:34
  Svara
 • Härligt!
  Ja och gärna många vloggar! ???

  Helena 2017-09-29 17:29:47
  Svara
 • Jaaa!!! Flyttvloggar!!!

  Anna 2017-09-29 17:20:34
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!