VLOGG – makeover, livet & thaibullar @Berns

Hej underbara ni!

Nu, håll i er – en ny vlogg finns uppe. Den skulle kommit upp igår men i och med att vi köpte lägenhet och var tvungna att åka iväg och skriva på kontrakt så hann jag inte redigera klart den. Men åh, som jag har saknat att vlogga. Jag hade en fullspäckad dag på salongen, kund efter kund och på kvällen träffade jag min vän Felicia för en middag på Berns. Jag hoppas ni tycker om dagens vlogg och har ni några funderingar så är det bara att kommentera. En sak till, TUSEN TACK för all feedback på podden. Så glad att ni tog er tid att skriva vad ni tycker, betyder mycket. PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Kul med vlogg!! Så galet vad alla blir fina i håret, du är verkligen duktig! Du skulle passa jättebra i en lob du också, tröttnar du inte på att ha så långt? Jag hade hair talk i ett år men trivs bättre utan, tycker dessutom det är lättare att få upp volym från botten utan dem.

  Ett riktigt skräckexempel på dåligt skött hair talk kunde man se i ”Wahlgrens värld” igår, oh my…….typ fem cm utväxt och alla fästen syntes. Jag brukade få panik typ vid 1 cm utväxt! Den känslan när löshåret hänger och dinglar, aaahhhh!!!

  Anna 2017-09-29 14:28:45
  Svara
 • Yeeey, ny vlogg! Alltid lika kul och inspirerande och följa dig 🙂

  Matilda 2017-09-29 12:01:13
  Svara
 • Hej fina Elin! Vilka produkter anser du är hetast på marknaden just nu för ett typiskt scandinaviskt hår som är torrt, frissigt och toppar som klyvs av sååå lätt. Help a sister out!

  Thessa 2017-09-29 11:23:36
  Svara
  • Svar på Thessas kommentar.

   Några tips som jag tycker funkar!

   Kevin Murphys Restore treatment (rengöring och vård i samma, GRYM!)

   Hempz schampo + balsam (finns olika varianter). Även deras leave in-balsam/värmeskydd är kanon.

   Kevin Murphy leave in repair (vård/värmeskydd)

   DYRA produkter men så värda sitt pris. De räcker länge och håller vad de lovar. Bästa tipset är att prata med sin frisör och självklart ska du få hem prover innan du köper! Ingen seriös frisör säljer på sina kunder svindyra produkter utan att man har fått möjlighet att prova. Anser jag iallafall…!!

   Anna 2017-09-29 14:37:58
   Svara
 • Roligt att följa kunderna från före till slutresultat!

  ErikaJ 2017-09-29 10:51:37
  Svara
 • Hej Elin! Jag tänkte ställa en fråga som många tjejer har men som verkar helt omöjligt att åstadkomma för mig; mitt hår kan inte växa ut, hur kan jag göra? Jag har självlockigt, burrigt och lätt torrt hår. Använder bra produkter som du ofta rekommenderar, men det kan inte växa efter en viss längd. Största problemet är att uppklippningen (som jag gjorde för typ 5 år sedan) vägrar att ens växa ut till den vanliga längden. VAD kan jag göra ytterligare?

  Frida 2017-09-29 10:22:37
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   Skulle kunnat varit jag som skrivit detta. Det enda som hjälp mig är att massera min hårbotten varje dag samt att ösa med fukt.

   Kristin 2017-09-30 19:33:51
   Svara
 • Ja, vad kul med nya vlogg!

  Josefine 2017-09-29 09:11:55 https://varmepumpshopen.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!