Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

sätt färg på håret i höst @Plazakvinna

God morgon vänner! 

Jag hoppas ni mår bra, jag är trött idag – riktigt trött. Men jag ska ta mig i kragen och åka iväg till salongen för en fullspäckad dag. Men först och främst, tusen tack för all kärlek och glädje ni ger mig/oss på ”förlovningsinlägget”. Det värmer så otroligt mycket och i och med det tidigare inlägget med taskiga kommentarer så känner jag verkligen att jag kanske har ”vänt” några personer i kärlekens anda denna gång.

Men vet ni, jag tipsar om höstens hetaste hårfärger, enkla tips på hur man bibehåller sin hårfärg hemma samt mycket mer i senaste tidningen av Plaza Kvinna som finns ute nu. Jag tycker om vanliga, traditionella magasin. Jag läser mycket hellre t.ex Aftonbladet som papperstidning än i appen och även om det är lättare att läsa artiklar på nätet så måste jag ändå slå i slag för magasin.

Ville bara snabbt tipsa er om det, nu måste jag springa till salongen. Hoppas ni får en härlig dag vänner!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Om jag får säga så så finns det absolut människor som är avundsjuka och missunnsamma men tror snarare att vissa kommentarer beror mer så att man är skeptisk som person. Tror de flesta unnar dig lycka och kärlek och en stilig man. ?. Men man som person är inte en som blir swept away och man tror att under ytan på alla till synes perfekta förhållanden på sociala medier (för att nämna tex Blondinbella) så är det inte så egentligen.
  Sen är någon många som är rädda att du ska bli sviken igen!
  Men kan förstå som nykär att det inte är kul att höra negativa tankar från andra.

  Ha det gott!

  ErikaJ 2017-10-03 13:06:03
  Svara
 • Såå fin bild på dig!

  Josefine 2017-10-03 10:10:38 http://www.hudifokus.se/
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!