jag behöver kontorinspiration

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR!

God morgon mina underbara! 

Alltså, nu kommer vi till en punkt som jag är så taggad på. Jag har valt att börja med flyttvloggar och jag kan avslöja redan nu att jag har redan spelat in en som jag tror ni verkligen kommer tycka om. Den kommer ut i veckan så håll utkik, den vill ni inte missa. Som ni redan vet så har jag och A köpt en ny lägenhet tillsammans och i den lägenheten kommer jag få ett kontor. Vi kommer behöva mycket nya möbler överlag men jag känner att mitt kontor är min största prioritet just för att det är mitt jobb och jag har mycket saker som tillhör mitt jobb. Men jag har så svårt att finna inspiration, jag har suttit på Pinterest hela morgonen och försökt att finna vilken typ jag är.

Egentligen tycker jag om mysiga kontor, men jag kommer behöva ha ett ljust rum för att många bilder kommer tas där och eftersom rummet inte är så stort så behöver jag mycket ljus. Då ramlade jag över en ljusrosa/gammel-rosa vägg färg, jag tyckte verkligen om den.

Jag är så kär i stolarna från Muuto (länk), speciellt i naturfärgen. Dock så satt jag och tänkte på om man kanske ska ha en skön stol? Vad har ni för erfarenhet utav det? Dom stolarna jag sitter på nu skär in rumpan efter ett tag och benen domnar bort, men dom är sjukt snygga – haha. Det är väldigt typiskt mig, jag köper inredning som är snygg men kanske inte så ergonomiskt dock. Men jag tycker att kontorsstolar inte är så vackra, men vad jag har förstått så är det betydligt mycket skönare med en ordentlig kontorsstol – eller?

Är det inte roligare än såhär? Vad jag än söker på så ser alla ”hemma” kontor ut såhär? Vitt, svarta ramar och obekväma stolar. Är det bara jag som tycker att detta är så boooooooring? Jag blir inte taggad utav att sitta där med en kopp kaffe i alla fall.

Jag känner lite mer för att krypa ner med datorn i dessa fåtöljer. Kanske kan ha en hörna som verkligen är mysig? Som förr i tiden när man hade en ”läs-hörna” så kanske jag kan skapa ”mys-skriva-dator-hörna”?! Sedan när jag ska filma eller vara shaaaaarp så sitter jag vid skrivbordet. Kan det vara en idé kanske? Den vänstra fåtöljen är från IKEA såg jag på bilden, den högra vet jag tyvärr inte. Men har ni sett den gammel-rosa fåtöljen från Ellos? Gahhh – ni finner den HÄR (klick).

Nu börjar vi komma någonstans. Bilden till vänster är min dröm, det typiska amerikanska huset. Den dagen mina egna produkter säljer världen över så ska jag sitter vid det där bordet varje dag, vågar man ha den drömmer tro? Men jag kan bara drömma än så länge, så stort ska vi inte bo – haha. Men en annan sak som jag tänkte på, jag har blivit så fäst vid natur-känsla. När vi var på Casa Cook in Grekland (länk-inlägget) så var hotellet så fint inrett med en natur-känsla  (känslan till höger). Jag trivdes som fisken i vattnet i detta rum, ville flytta in för gott.

Nej men hörrnii, detta är så svårt. Jag ska fördjupa mig närmare i mitt kontors-letande, kan vara bra att finna vad man tycker om samt vad som kommer att passa. Men jag vill ha känslan utav lugn, ett ställe där jag ska komma in varje dag med en kopp kaffe och bara sitta vid datorn i lugn och ro. Så svårt kan det väl inte vara? Om ni har några andra tips får ni gärna kommentera 🙂 PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej Elin! Har precis varit hos en ny frisör pga min ordinarie är mammaledig och blev så sjuuukt missnöjd. Det känns som att hon gjorde precis tvärtemot mina önskemål/förklaringar. Därför undrar jag när tycker du att kunden att rätt att klaga? Jag menar, det är ju inte en tröja köpt på HM som sömmen lossnat på.. Sen undrar jag om du skulle kunna förklara skillnaden på babylights och vanliga folie slingor, helst med bilder om det går att ordna?

  mimmi 2017-10-05 20:30:13
  Svara
 • Kontorsstolar må vara rätt trista skapelser men ska man sitta längre stunder och jobba kan det nog vara ett bra val med en riktigt skön kontorsstol anpassad efter ens egen kroppsstorlek. 🙂

  Helena 2017-10-05 20:04:38
  Svara
 • Haha jag tror att Det Ser ut sådär överlag i folks hem.. Vitt och lite svart. Så trist.

  Annsofie 2017-10-05 19:45:17
  Svara
 • Du måste köpa en ergonomisk stol om du ska sitta där flera timmar. Man vill ju ibte ha problem med axlar och rygg mm. Resten kan ju vara flashigt ?

  ErikaJ 2017-10-05 19:22:31
  Svara
 • Hej! Kan du inte berätta mer om din framtida man? 😀 Hur är han? Vad sysslar han med? osv. Skulle vara kul att veta 🙂

  Hanna 2017-10-05 14:19:42
  Svara
 • Jag tycker generellt att amerikanska bloggerskor är duktiga på snygga hemmakontor som är lite peppiga och härliga. Kolla in theeverygirl.com och oliviarink.com exempelvis.

  ulrika 2017-10-05 11:06:56
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!