så ska en gardin-lugg bäras upp

Hej alla glada! 

Det är fredag och vet ni, JAG ska åka och klubba ihop framställandet utav mina egna produkter. Jag har haft möten med olika bolag som tillsammans med mig ska ta fram mina produkter och nu äntligen har jag bestämt mig. Som planen ser ut så ska jag börja jobba med detta i november och jag är skit-nervös. Jag tycker detta är så läskigt och det är så många beslut som ska tas för att produkterna ska bli som jag vill ha dom. Jag kommer vara med i varenda ml från start till mål så jag hoppas med handen på hjärtat att det blir bra. Men jag vill börja jobba med något nytt och jag känner i hela kroppen att NU, nu ska ett nytt projekt skapas.

Men hur som, igår gjorde jag ett magiskt hår på en helt underbar tjej. När jag kollar på Emelie så blir jag avundsjuk, hon är så sanslöst vacker och har en personlighet som jag bara vill krama om. Hon kom med dom godaste chokladpralinerna från Gateau som gratis till förlovningen – blev så rörd. Men jag vill ta upp Emelies hår lite extra för att hon har ett hår som många har – tunna hårstrån och väldigt ”fint” hår om ni förstår.

Såhär är ni vana att se henne. Hon har kämpat med att få långt hår i hela sitt liv men håret orkar inte komma ner. Håret skavs på vägen ner och stråna blir bara tunnare och tunnare. För ett år sedan fick jag klippa av henne håret till en lob (bilden ovan) och vilket luft det blev. Hennes hår blev tjockare, friskare och jag kunde bleka längderna mer för att håret pallade det.

Nu, ett år senare är hennes hår mycket tjockare – ser ni skillnaden. Nu är det före-bilden dock och så ska det noteras att jag glömde min kamera hemma så jag fick ta med mobilkameran – sorry men jag kunde inte missa att dokumentera detta. Om ni kollar noga på bilden i mitten så ser ni fylligheten. Men nu var det dags att göra en förändring igen. Emelie hade spanat in en tjej på Instagram som hade en gardin-lugg och hon blev kär i den looken. Men som dom flesta säger ”Hon har mycket tjockare hår än mig så det kanske inte går” – men hallå liksom, klart det går. Det är bara en undanflykt i dom flesta fall tycker jag – från frisörens sida.

KAN någon ringa 112 för den här tjejen är ON FIRE!!! … plus väldigt lik Zara Larsson.

Jag målade balayage i hela håret med hennes egna bottenfärg som grund. Eftersom jag skulle klippa rätt mycket så måste jag ljusa upp helheten så den känns modernt och passa på en så ung kicka som Emelie är. Jag klippte en lob med ytterst lite framparti och skapade en gardinlugg. Både jag och Emelie stod och stirrade i flera minuter, brister ut i garv och Emelie säger:

– ”fan det här blev jävligt bra alltså” haha. Jag är klar… totalt klar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Så snyggt! Ser inte ens ut som samma person på före och efter. Så snyggt!!! Blir till att lägga detta på minnet till min tid hos frissan i nov. Hurra!

  Denice 2017-10-09 13:09:19
  Svara
 • SÅÅÅÅÅ SNYGGT

  Ida Lindqvist 2017-10-08 20:11:42
  Svara
 • Men shit pommes så snyggt!!! Jag döör… Helt amazing! Så duktig du är Elin!

  Jag har ganska tjockt självlockigt hår, inte krusigt, utan bara mjuka lockar lixom och lite frissigt som ju alla lockigt hår är. Om jag inte vill styla håret efter varje tvätt kan man ändå ha gardinlugg då eller kommer man se ut som einstein? Haha…

  Vore även kul att se hur du klipper självlockiga hår här på bloggen!

  Tack för en jättebra blogg! och grattis till förlovningen vännen, så underbart <3

  kram från en trogen läsare 🙂
  /Ebba

  Ebba 2017-10-07 12:56:22
  Svara
 • Men herre jävlar vad sjukt snyggt!! ? klippte själv gardinlugg för några veckor sedan och älskar det, så himla snyggt!

  Jennie 2017-10-06 21:56:01
  Svara
 • Åh alltså nu blev jag kär i henne. Så vacker.
  Och frisyren – Spot on.
  Jag är själv en sån Där med väldigt fina, tunna strån och jag avskyr det. ???

  Ann-Sofie 2017-10-06 17:24:22
  Svara
 • Kan du snälla tipsa om hur man stajlar gardinluggar? Jag har också så som framparti men mitt hår har lite självfallet så de vill gärna lockas utåt och inte hålla sig raka… trots att jag fönar det rakt. Påminner lite Princess Peach från Super Mario, haha. 😛

  Elina Peyda 2017-10-06 13:13:49 http://starsisterjournal.wordpress.com
  Svara
 • Oh my god! Jag kommenterar aldrig men var bara tvungen att göra det nu! Att den tjejen bestämde sig för lugg var nog det bästa beslutet någon någonsin tagit inom skönhet! Så snyggt!

  Elin 2017-10-06 12:56:57
  Svara
 • Hur snyggt ??!! Gärna tips för oss med ett lite rundare ansikte ?
  Vill gärna testa men känns som att Jag lätt skulle se ut som en köttbulle..
  kanske har missat men kan du inte göra fler sminkvideos?

  Silvi 2017-10-06 11:50:38
  Svara
 • SÅ snyggt!

  Sara 2017-10-06 10:24:20
  Svara
 • Åh så fint det blev!! ?

  Nathalie 2017-10-06 09:33:19 http://naatly.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!