tips på den bästa bodylotionen

Inlägget innehåller annonlänkar!

God morgon finaste ni!

Vet ni, jag har blivit med svullet finger. Det känns som att mitt nagelband är skevt så jag har svullnat upp och det gör så sjukt ont. Jag väntar någon dag och se hur det tar sig, annars måste jag till läkaren. Aja men till något betydligt roligare, jag kände det när jag stod och smörjde in min torra kropp efter spat att jag måste tipsa er om den absolut bästa bodylotionen som finns. Den kommer från Moroccanoil (klick).

Jag försöker smörja in kroppen var tredje dusch ungefär just för att inte vänja kroppen att bli återfuktad hela tiden. Jag skrubbar mig en gång i månaden, oftare när jag spraytannar mig. Men jag älskar att köpa bobylotions, ser dom som prydnader hemma i badrummet – haha.

Den är så sjukt krämig, dock kostar den 529 kr för 190 ml och jag tycker kanske det är lite saftigt men den är otrolig dryg och kroppen doftar magi – kan inte sluta dofta på mig själv. Om ni är torrisar som mig under vinterhalvåret så kan jag varmt rekommendera denna, den finns också i 50 ml för 189 kr (klick). Jag har några fler favoriter som ni ser nedan:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh vilken lyx!
  Jag måste skrubba mig varje gång jag duschar och smörja in armar och ben varje dag pga keratosis pilaris.
  Råkar jag glömma det en eller två dagar blir främst armarna som sandpapper :/

  Anna 2017-10-10 20:17:13
  Svara
 • Åh, vill så gärna ha den! Men aningen för dyr för mig! Men kanske är värt det!

  Josefine 2017-10-10 12:48:38 http://scandicave.se/
  Svara
 • Hej Elin!
  Jag älskar också bodylotions, men vet du, man kan inte skämma bort huden lärde en hudläkare mig så jag ’gottar’ in mig varje dag med nån god bodylotion ? Huden blir fantastisk.
  Tack för tipset och ha en underbar dag!

  Christine 2017-10-10 09:54:37
  Svara
 • Hej fina Elin!
  Jag har en fråga som egentligen inte hör till detta inlägg men iallafall.. Har du något tips på primers för en torr hud? Jag har bra hudvård som återfuktar men jag upplever att min foundation släpper/krackilerar på näsan (framförallt) efter ett par timmar. Har en oljebaserad foundation så där sitter inte problemet utan jag tror jag behöver en primer i min rutin ?

  Tack för en bra blogg!
  Kram Viktoria

  Viktoria 2017-10-10 08:36:39 http://nouw.com/viktoriahagberg
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!