Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

när den ultimata stripiga, blonda looken bara sitter…

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR!

God morgon min underbara!

Hur mår ni? Jag mår helt okej, jag äter antibiotika för mitt finger. Det blev världens infektion och jag var hos läkaren i veckan och det fanns två alternativ – antibiotika eller kapa fingret. Tror att jag valde det förstnämnda, haha. Men det gör mig lite seg, låg och allmänt kass i magen. Men hur som, igår var min underbara tjej Annica hos mig igen. Jag trodde vi skulle ta ur löshåret och göra en kortare frisyr men icke sa nicke, Annica ville köra nytt hår och en vända till med Hairtalk Extensions. Jag vägrade inte direkt, klart hon ska få ett härligt svall. Jag tänkte smälla in fem paket men vi pratade lite och Annica ville ha mindre hår, tunnare längder och ett lättare intryck helt enkelt.

Här har vi skönheten innan. Jag vet att alla hatar att ta dessa bilder, man står i en utsatt vinkel och kameran intryckt i ansiktet samt med en kappa som gör att hela kroppen försvinner. Men hennes hår växer på som vanligt, hon har sin egna bottenfärg (ej färgad), lite gula längder och underhåret är något mörkare. Annica tyckte att färgen var flawless fortfarande men jag kände att den behövde en uppgradering.

Jag målade hela håret med ljusa slingor. Vissa bredare, vissa tunnare och vissa med mer/mindre bleking för olika uppljusnings-grader. Jag tonade in hela håret med en neutral, kall/beige ton och klippte topparna på hennes egna hår.

Jag älskar småkakor, det är så gott till kaffet. Eftersom jag inte är någon chokladperson så är kakor desto godare. Jag kan nog säga att jag är en expert när det kommer till skummandet av mjölken till en cappuccino. Varje gång jag frågar Annica om hon vill ha kaffe så är det helt svart, då är hon stressad och har fullt upp. Eller så lyser hon upp och glittrar med ögonen mot mig och säger ”- Åhhhhh, en cappuccino”. Då är hon sköna Annica 🙂

Här har vi den hetaste pinglan utav dom alla, daaaamn var snygg hon är. Jag satte i fyra paket Hairtalk i färgerna: 613/18 & 25 och längden är 40 cm. Jag ”Colorplussade” nr 25 med (Silver) och 613/18 med (Regular & Brown) för att få en naturlig beige blond ton som skulle matcha min färgning på Annicas hår. Jag klippte ca 5 cm och klippte ur håret ordentligt för att få till mer stripiga toppar. Klippningen var nyckeln till denna look, locktången också såklart men klippning är den viktigaste delen när det kommer till löshår.


Alltså detta blev så snyggt så jag dör!

Här är produkterna som jag har använt. Jag körde en 32 mm locktång, efter jag lockat håret så kramade jag igenom håret med Oribe’s textur kräm. Den må vara onödigt dyr men jag älskar den, herregud vad den är bra. Håret får en helt annan finish och lockarna håller så bra. Jag avslutade med waxspray och viktigt att påpeka: Jag borstade inte ut lockarna med någon borste utan bara med fingrarna och texturkrämen. Klicka på produkten ovan för att ta en närmare titt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Hej Elin
  Jag har precis gjort en hårförtjockning med 2 pkt hairtalk plus fästen. Tycker det skaver lite i hårbotten. Är det vanligt att det gör det i början? Är plusfästena tjockare?

  Lene 2017-10-15 00:33:14
  Svara
  • Svar på Lenes kommentar.

   Hej Lene!
   Åh vad roligt 🙂
   Det stämmer, plusfästet är lite tjockare. Det ska sitta ett vanlig fäste under och plus över. Det kan skava lite i början om man är lite ovan. Samt blir fästet mjukare med tiden 🙂 kram Elin

   Elin Johansson 2017-10-15 02:02:55
   Svara
   • Svar på Elin Johanssons kommentar.

    Tack snälla för svar 🙂 Jag har plusfäste både över och under. Min frisör rekommenderade det för fästena är mer hållbara och går att sätta om fler gånger. Är det sämre och kanske skaver extra mycket?

    Lene 2017-10-15 20:54:39
    Svara
 • Så snyggt resultat!

  Josefine 2017-10-14 12:34:28 https://daystyle.se/
  Svara
 • Galet snyggt! Jag vill också! 🙂

  Lena 2017-10-13 18:29:27
  Svara
 • Supersnyggt! 🙂

  Johanna 2017-10-13 17:11:07 http://nouw.com/johannashouse
  Svara
 • Du är så duktigt! Du är verkligen en av mina förebilder!

  Fia 2017-10-13 14:40:09
  Svara
 • Hejsan, vad kostar en sån behandling/process som Annica gjorde?

  Erna 2017-10-13 13:20:37
  Svara
 • Heej! Herregud vilka fina bilder, och saken blir ju inte värre av att Annica strålar och är så vacker 🙂

  Jag skulle så himla gärna vilja veta vilken kamera du använder?

  Kram /Agnes

  Agnes 2017-10-13 11:24:19
  Svara
 • En gång fick jag nån slags infektion i nagelbandet på ett finger. Det bara växte och växte och sen spred det sig till andra fingrar. Svårt att gå med flera bandagerade fingrar när man jobbar inom vården. Fick också äta antibiotika.

  Typ ett år efter kom det tillbaka och då var jag snabb som fan med att gå runt med alkohol i bomull hela dagarna runt fingret så det försvann fort.

  ErikaJ 2017-10-13 09:58:49
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!