mitt i ett kaos, bröllopsklänning & vår nya drömsoffa

Hej mina vänner! 

Alltså, nu kommer nog ett riktigt trött inlägg men som ni märkt i min frånvaro i helgen så är jag fullt upp med flyttpackningen. Imorgon kommer min stylist för att piffa till lägenheten inför försäljningen och i slutet av veckan kommer fotografen. Som ni kanske har märkt har jag enormt mycket saker som måste rensas och det tar ALDRIG SLUT. Hur mycket saker kan en människa samla på sig? Jag tycker jag ändå är duktig på att slänga saker men det räcker tydligen inte. Sedan har lägenheten fått ett tillskott, min fästman och Ester (huden) vilket gör att det är ännu mer saker här – haha.

Mina föräldrar kom hit från Gävle i morse och hjälpte mig att fixa dom händiga sakerna, dom tog med sig min tv hem för att vi ska ändå köpa en ny till nya lägenheten så tänkte det var lika bra att den fick följa med till Gävle. Jag var också inne tidigt på salongen i morse för att fixa mamma och pappas hår så jag har haft en maxpuls på 180 och städat som ett djur, men det är värt det – får tänka så.

Det tog mig hela lördagen att rensa ur min walk-in closet och jag ställde bara upp lite saker här. Men jag är helt säker på att stylisten piffar till det ännu bättre. Jag har nog aldrig skådat så vikta kläder i min garderob, om två dagar kommer det vara kaos igen. Det är verkligen som alla säger, man använder verkligen bara 10% utav sin garderob så jag la allt som jag inte använder i påsar och skänkte bort. Sedan sommarkläder och andra plagg som jag vill spara i andra säckar som jag lägger i förrådet sålänge. Dom kommer ändå åka direkt till nya lägenheten sedan, ”pre” flyttpack tänkte jag.

Sedan mina vänner, säg HEJ till vår nya soffa. Vi var inne på Bolia i igår och spanade in min drömsoffa, vi slog till direkt. Det är inte precis denna men jag fann ingen bättre bild, dock så vloggade jag under hela dagen så ni kommer få se den i andra flyttvloggen. Här är den i grönt men vi beställde sammet, mörk blå, en divan plus en tre-sits (den ovan är två-sits). Gaaaah, vi är såååå glada över den nya soffan.

Allt smink ligger på golvet och jag har försökt rensat ut så mycket som det bara går. Jag kommer vara hemma under hela fotograferingen så jag kan hjälpa till att styra runt alla saker. Det känns väldigt konstigt att börja flyttpacka igen, jag sa åt mig själv för ett år sedan: ”Ser jag en flyttlåda igen så bryter jag ihop” – det gick sådär. Jag har flyttat väldigt många gånger i mitt liv, när man kommer som 19 åring till Stockholm så får man bo runt i andrahands lägenheter tills jag hade råd att köpa en egen. Men detta flytt är speciell, jag ska få dela en lägenhet med den finaste människan som finns.

Såhär rent har det aldrig varit, haha!

Inatt låg våra hundar såhär, jag tog säkert 20 bilder på dom. Jag och min kärlek skedar, varför ska inte våra hundar göra det?! Dock så är det lite mer rygg mot rygg men sött ändå.

Jag försökte piffa till mig igår eftersom jag flytt-vloggade. Jag hoppas jag hinner få ut den till veckan, jag tror den kommer bli rolig. Nu ska jag och A mysa ner oss i soffan, dock har vi ingen tv så det blir riktig kvalitétstid tillsammans. Imorgon bitti ska jag på ett möte med en designer som eventuellt ska sy upp MIN BRÖLLOPSKLÄNNING – gaaahhhh. Efter det står bokföring, träna och jobb framför datorn på schemat. Hoppas ni får en underbar kväll, och förlåt för min frånvaro denna helg. PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • var kommer den fina gröna blusen ifrån :)?

  sara 2017-11-06 19:25:37
  Svara
 • Så himla glad för din skull med ALLT som har hänt detta år!!

  Jag har en fråga. Hur gick du tillväga med alla dessa lägenheter i andrahand innan du hade råd att köpa? Hur lång tid tog det för dig att spara ihop till en kontantinsats? 🙂 Vad är dina bästa tips kring sparande? Jag har aktivt sparat sen april 2016 och märker att det kommer ta såå lång tid för mig och min pojkvän att få ihop till en kontantinsats (vi är 21 och 22 år gamla och båda vi bor i Stockholm). Vi har precis skrivit kontrakt för en lägenhet i andrahand där vi kommer bo i åtminstone 1 års tid. Därför kommer det bli lite klurigare för oss att spara lika mycket som vi gjort hittills.
  Tacksam för svar <3

  Elin 2017-10-16 08:35:49
  Svara
 • Så snygg soffa!!

  Josefine 2017-10-16 07:47:38 http://direktflytt.se/
  Svara
 • Gud så gulliga hundar!?✨

  Johanna 2017-10-15 22:44:10 http://ensllsam.blogg.se
  Svara
 • Andas, andas! ?
  Så spännande med förändringar..
  snygg soffa! Din gröna topp? Vartifrån? Love it!

  Sara 2017-10-15 22:11:24
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!