min förmiddag i bilder / Fotografering, tips på höstkappa & mysfika i skogen

Hej vänner! 

Åh vilken mysig dag jag har haft. Vi gick upp tidigt för att jag skulle förbereda inför fotograferingen. Vi åt en god frukost och hjälptes åt att röja bort alla saker. Fredagar är mina admin-dagar som jag försöker hålla fria så jag bara kan sitta vid datorn, svara på intervjuer, mail och förbereda blogg och allt annat. Jag poddar även på fredagar så det brukar vara en underbar start på helgen och bra avslut på veckan. Att kriga in i kaklet på salongen en fredag försöker jag undvika, det händer ibland såklart men oftast försöker jag hålla fredagarna fria.

Kl 11.00 plingade Andreas (länk) på dörren och började direkt fota lägenheten. Allt gick så smidigt och han var så sjukt proffsig, jag hoppas verkligen bilderna bli bra. Shit vilket jobb det är att fota lägenheter, det gäller verkligen att man har plockat undan innan – haha.

Jag passade på att smygfota själv för jag älskar verkligen mitt sovrum nu. Tyvärr så bäddar jag aldrig sängen, det blir inte så men det är så mycket finare och mysigare när man har en bäddad säng. Vi har två hundar som yrar runt överallt så det spelar ingen roll om man bäddar – allt åker ner ändå.

Ester skötte sig exemplariskt. Vi väntar in Torsten på söndag, han fyller nämligen år denna helg så på söndag ska vi ha kalas.

Jag älskar min köksö, den gör hela rummet och om jag skulle bott kvar skulle jag lagt en marmorskiva på istället. Men det får nästa person bestämma känner jag nu. Just dessa skålar är helt underbara att äta frukost ur, har även kopparna i samma serie. Skålarna kommer från House Doctor (länk-adlink) och kaffekopparna HÄR (klick-adlink).

Vi passade på att ta en långprommis med Ester i det fantastiska vädret. Jag är fryssen av mig så jag bunkrade på mig med mössa, Uggs och tjock-jacka. Vi köpte med fika och satte oss på vägen och mös i solen. På tal om jacka, jag köpte denna skapelse förra året och den är magisk. Den är från Day Birger Et Mikkelsen och ni hittar den HÄR (klick-adlink)

Haha, jag är klädd för 10 minus och snö. Men här ser ni kappan, finns i flera olika färger.

Vi träffade på flera hundar på vägen så dom fick leka hur mycket som helst. När jag ser våra hundar leka av sig så blir jag så glad, jag står och bara ler som ett fån. Jag är väldigt lek:ig utav mig, jag tycker det är viktigt att behålla barnasinnet av sig. Man ska vara så seriös i alla andra lägen, ser jag en gunga så hoppar jag i och gungar så som jag gjorde på skolgården i trean. Nu ska vi gå och handla inför ikväll och jag väntar in bilderna från mäklaren, SÅ SPÄND. Kika in senare ikväll så kanske jag fått dom, ha en underbar fredag vänner.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!