NU ÄR LÄGENHETEN UTE TILL FÖRSÄLJNING

Hej underbara ni!Nu äntligen är lägenheten ute, det blev verkligen så fint – min pärla. Det har nog aldrig varit så rent här hemma som nu, haha. Men nu är det fullt ös till visningen nästa söndag och efter det ska jag sälja en del möbler. Jag tänkte skapa någon sida där man kan kika på dom möbler jag ska sälja, vet ni någonstans där man kan samla alla saker som ska säljas? Hur som, nu ska jag bara ta det lugnt, umgås med min underbara fästman och verkligen inte tänka på någonting annat. Dom senaste veckorna har jag jobbat så mycket och allt med lägenheten har varit så intensivt så det ska bli skönt med vila denna helg.

Jag hoppas ni får en lugn och skön helg, KÄRLEK <3

NI KAN KIKA IN ALLA BILDER HÄÄÄR (KLICK)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Vilket härligt hem! ? Superfint!
  Gardinerna i vardagsrummet, vart är dom ifrån? Vet du namnet på dom också?
  Det känns nästan hopplöst ibland att hitta beiga gardiner i rätt nyans!

  Linda 2017-10-23 22:38:24
  Svara
 • Jättefin lägenhet! 🙂
  Vart kommer de svarta matsalsstolarna ifrån? Så snygga

  Hanna 2017-10-22 18:54:27
  Svara
 • Så fiiin lägenhet! ?
  Såg precis vlogg del 2, alltså jag döör!
  Sitter med ett leende på läpparna o typ gåshud!
  Ni är så fina! ❤️
  Va rädda om er! Ni har nåt speciellt!

  Sara 2017-10-21 16:12:01
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!